Ingredients
Cansalada viada de qualitat
Sal
Pebre negre - opcional -
Preparació
Tallarem la peça de cansalada viada al nostre gust, a llesques -o- a tires.
Posarem les peces condimentades amb sal i pebre al gust a la cistella de la fregidora sobre una reixeta, així el greix cau a sota i ens quedaran cruixents i seques ( a més aquest greix -o- llard, es pot fer servir per una altre elaboració, ja que no es crema gens )...
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus - uns 15 minuts, de tant en tant vigilar, i remenar...
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, o al forn
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna