TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 26 de febrer del 2025

Carbassó arrebossat sense ou




Ingredients
Carbassó tallat a llesques
Farina de blat i farina maicena ( 50 % de cada -o sigui- el mateix pes  )
+ Farina per arrebossar en sec
Una mica de llevat químic tipus "Royal"
Sal
Llet -o-aigua molt freda

Un pessic de colorant alimentari -o- safrà ( es opcional, però li donará un toc de color saborós )

Oli de gira-sol per fregir


Preparació
Barrejar en un bol les farines que com hem dit abantes el pes será al 50 % de cada classe, i afegirem la sal, el colorant -o- safrà, el llevat i remenar, ara li anirem abocant la llet, de mica en mica...ens te que quedar una massa amb cos, però que no sigui massa espessa.

Mentre escalfar l´oli.

Passar les llesques de carbassó per la farina seca que tenim apart en un plat, després per la massa i a la paella, un cop cuites les peces, escórrer sobre una reixeta i a gaudir.

* Per tallar les llesques... es una bona inversió a la cuina......



Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...