Ingredients
Albergínies
Sal
Oli d´oliva
Preparació
Tallarem les albergínies a rodanxes totes amb el mateix gruix ( una mandolina es perfecte i una bona inversió a la cuina ).
Les posarem una estona en un bol amb aigua i una cullerada de farina,- així no ens quedarán negres- escórrer i assecar amb paper de cuina.
Untar les rodanxes amb unes gotes oli d´oliva pels dos costats, amb un pinzell -o- un espray "xuxu" , condimentar amb sal al gust
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 - uns 20 minuts per un costat, de tant en tant vigilar, donar la volta a les rodanxes i uns 10 minuts més pel altre costat, si es necessari, un "xuxu" més d´oli d´oliva.....
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella amb unes gotes d´oli o a la planxa ben calenta.
*Queden sequetes i boníssimes...
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna