TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 25 de febrer del 2025

Rodanxes d´albergínia cuinades amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova


Ingredients
Albergínies
Sal
Oli d´oliva
 

Preparació
Tallarem les albergínies a rodanxes totes amb el mateix gruix ( una mandolina es perfecte i una bona inversió a la cuina ).

Les posarem una estona en un bol amb aigua i una cullerada de farina,- així no ens quedarán negres- escórrer i assecar amb paper de cuina.

Untar les rodanxes amb unes gotes oli d´oliva pels dos costats, amb un pinzell -o- un espray "xuxu" , condimentar amb sal al gust  

Ja les tenim a punt per passar a Lanova.

Les hem posat  a 200 - uns 20 minuts per un costat, de tant en tant vigilar, donar la volta a les rodanxes i uns 10 minuts més pel altre costat, si es necessari, un "xuxu" més d´oli d´oliva.....
 
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella amb unes gotes d´oli  o a la planxa ben calenta.

*Queden sequetes i boníssimes...



Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...