UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TOU...una estona abans de cuinar, posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Ingredients
Secret de porc
Xampinyons laminats
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Per la picada
All
Julivert
Vi de cuina
Avellanes torrades ( si son amb DOP de Reus...millor ...primer les de casa )
* Tant senzill com picar tots els ingredients en un morter i reservar.
1.- Pas / Coure els xampinyons
Esbandir els xampinyons amb aigua i assecar, després unes gotes d´oli d´oliva, remenar i posar en el calaix de la nostre fregidora els hem cuinat a 200 graus per uns 1o/15 minuts ( dependrà de la quantitat i potencia del vostre aparell ) reservar.
2.- Pas / Cuinar la carn, el secret de porc
Tallarem la peça al nostre gust ( a casa a tires no massa grosses) condimentar amb sal i pebre al gust, regar amb unes gotes d´oli d´oliva ( a casa o fet amb un espray "xuxu" ).......
i ja està a punt per passar a Lanova.
Ho hem posat a 200 graus entre uns 20/25 minuts, vigilar i remenar de tant en tant quant la carn ja tingui color, afegirem els xampinyons que tenim reservat, la picada, remenar, deixar coure uns 5 minuts més, després afegir el tomàquet fregit , i un got d´aigua ( en preferencia calenta) baixar la temperatura a uns 150 graus i deixem reduir uns 15 minuts més
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la cassola
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna