TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 23 de març del 2011

Arròs caldós amb tonyina roja i rap


Ingredients
500 grams d´arròs
Tonyina roja tallada a tacs petits
Rap tallat a tacs petits
Costella de porc tallada petita
Gambes 

Musclos
Cloïsses
Sípia i/o calamar
1 pot de tomàquet
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Guindilles
Un raig de vi blanc
Aigua o brou de peix ( al gust)
All i julivert 

Preparació
Obrir els musclos al vapor i reservar.


Posar les cloïsses amb aigua molt salada perquè treguin la sorra que puguin portar i reservar.

Sofregir amb oli d´oliva , la costella de porc fins que estigui daurada i retirar , desprès les gambes  , els tacs de tonyina roja i els de rap , retirem , ara saltar una mica la sípia i/o calamar i reservar també



A la mateixa paella afegir una mica més d´oli si es necessari, i  farem un bon sofregit amb la ceba + pebrots + tomàquet + all i julivert picat + guindilles, quan ja quasi estigui i posarem un raig de vi blanc a més de la sípia i/o calamar i la costella de porc,  deixar reduir,  condimentar amb sal i pebre al gust.

Afegir el arròs, remenar i deixar-lo que s´ens cuini uns minuts, tot seguit i posarem l´aigua o brou de peix, deixar bullir uns 20 minuts , tascar i rectificar de sal i pebre si es necessari



Quan faltin uns 10  minuts de cocció , i posarem les gambes +  musclos + cloïsses + rap + tonyina roja 

Tothom a taula, i bon profit




AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

26 comentaris:

  1. Me encantan los arroces y este tiene una pinta de lujo..
    besos

    ResponElimina
  2. Arribo aviat, espero que encara quedi una mica d'arròs per mi, perque a la amanida he arribat tard ja no queda ni una fulla.
    Molt bo, rebo.
    Petons reina.

    ResponElimina
  3. ¡Qué buen almuerzo te has marcado hoy!, has debido comer de lujo con este plato. Estupendo. Un beso.

    ResponElimina
  4. Susanna; Un molt bon arrós, complert i de segur bo allà on hi hagi.
    Que vagi de gust Susanna¡¡ :-D :-D :-D

    ResponElimina
  5. Hola Josep, guapo tu

    l´arròs, es com les amanides, la pasta, els ous,..i pots jugar tant,..i que bo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  6. Hola Lidia de la O, guapa tu

    es el menú del domingo, cada fiesta nos reunimos toda la familia,...y yo hago el arróz,..siempre distinto,...los tengo tan mimados..je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  7. Hola Anna betulo, estimada, i guapa tu

    com li comentava a la Lidia de la O, cada diumenge ens reunim tota la familia ( i que per molts anys ,sigui així),..el menú sempre e s arròs...doncs com que tothom arriba tard i a diferents hores,...20 minuts i el plat a taula...

    sempre el preparo jo, i sempre diferent, no saben mai com serà, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  8. Hola Bulma, guapa tu

    la verdad que con el rape y el atún queda muy rico

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  9. Este arroz meloso te ha quedado genial. Me ha ecantado,, pero con todo lo que lleva como no va a estar rico.

    Besos guapa,

    ResponElimina
  10. Hola Suny, guapa tu

    queda delicioso con el atún rojo, pena que no siempre se encuentra de fresco..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Es veu deliciós!! amb aquest caldet!!! Boníssim....

    ResponElimina
  12. Hola Catieu, guapa tu

    celebro que t´agradi, la veritat es que va quedar molt i molt bo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  13. Jo ya me gustaría tener un platito aqui!!! se ve de bueno!!
    Un Beso gordis gordis
    Pili
    Tu E Chef
    tuechef.blogspot.com

    ResponElimina
  14. Susanna :
    Aquesta recepta ens agrada molt i la farem a casa.
    Segur que surtirà boníssima !!
    Una abraçada
    Joan i Sara

    ResponElimina
  15. Susanna, el arroset té molt bona pinta, encara que jó no el prepare caldós, es cuestións de gust personal, peró repeteix, molt bó xiqueta.......paco

    ResponElimina
  16. Hola Susanna, este arros caldos de ser buenisimo, con el pescado que teneis en la Costa Brava quien sabe que perfume este platito ;) petons, Alex

    ResponElimina
  17. Hola Susanna!!! muchísimas gracias por el comentario que me has dejado en el blog!

    Con tu permiso me quedo por aquí de seguidor para admirar todos los platos que salgan de tu cocina, como este arroz tan espectacular que has hecho hoy!!! de lujo!!!

    Muchísimas gracias de nuevo y......... te sigo!!

    ;-)

    ResponElimina
  18. Hola Tito, guapa tu

    Bienvenido a mi cocina, y celebro que te gusten mis menús,...cocina sencilla la que gusta a los mios

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. Me encanta el arroz!!!! tomo nota, un abrazo! :)

    ResponElimina
  20. Vaya arrocito que has preparado, para chuparse los dedos, qué rico madre mía

    Abrazos

    ResponElimina
  21. Hola Javier, guapo tu

    je,je, celebro que te guste, a los mios les encanta el arróz el domingo,....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  22. Hola Sr. Paco, guapo

    a casa els i agrada de tota mena,...a mi en preferencia que no estigui massa sec..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Pues con estos ingredientes tiene que quedar bien por necesidad... Un besote.

    ResponElimina
  24. Hola Donibaneko, guapa tu

    a casa agrada molt l´arròs, quasi cada diumenge es el plat del dia, m´encanta de fer-los sempre diferents i que bons.hummmm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Su, guapa tu

    la verdad es que queda divino

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...