TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

divendres, 14 d’octubre del 2011

Costelles de porc al forn amb herbes chimichurri








Ingredients
Costelles de porc
Oli d´ oliva
Un vas de vi ranci
Sal
Pebre
Un cap d´ alls
All i julivert picat
Herbes chimichuri seques ( les venen envasades )
Arròs bullit
Salsa barbacoa

Preparació
El primer pas serà posar en una safata l´oli , el vi i  les herbes, condimentar les costelles amb sal i pebre al gust ,  tot seguit les untarem amb el preparat de la safata, desprès les posarem dins amb el cap d´alls , tapar amb un film i posarem a la nevera un mínim de 2 hores, de tant en tant les haurem de canviar de costat.

Preparar el forn a 200 graus,  coure fins que estiguin daurades , poc abans de treure-les i posarem per sobre l ´all i julivert picats ( no doncs el temps, doncs dependrà del forn, de la mida de la carn, del punt de cocció que agradi a casa. etc....)

Acompanyar amb un arròs bullit i salsa barbacoa ( si es feta a casa millor......hummm)

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://www.enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



9 comentaris:

  1. Me encantan las costillitas de cerdo! Me llevo tu receta, besos!!!

    ResponElimina
  2. Hola Clau querida, i guapa tu

    encantada de que te guste la receta, quedan divinas , el domingo pasado las cociné para un montón,...y casi no dejan ni los huesos


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Es el millor exemple de que no fa falta gastarse gaires calers per menjar com una reina. Segur que en Marc no troba cap pega amb aquestes costelles.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Hola Anna betulo, guapa tu

    je,je, com o saps, ???, queden més que bones bonissimesssss, i el que tu dius, no pas per masses diners , a més el oli que va quedar a la safata, ben coladet, va seguir per fer un arròs que va quedar de 10x10, de conya...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Buenos días unas costillas de cerdo muy ricas y apetitosas las que nos has preparado con esa salsita chimichurri, feliz domingo.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  6. Hola Sr, PAco,

    Bienvenido a mi cocina, celebro que le guste la receta ,seguiremos en contacto pues me encanta su cocina

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  7. M´encanten les costelles ja siguin de porc o de be. Oi que fan germanor? Tothom al voltant de la taula o barbacoa amb una clareta i les costelletes.

    ResponElimina
  8. Mare meva que bones, se'm fa la boca aigua tenen una pinta deliciosa.

    ResponElimina
  9. Hola Marta, guapa tu

    Doncs nena, ja veus que son super fàcils de fer, i si tens convidats i el poses un plat així et faran l´onaaaaaaada

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...