Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 8 d’octubre de 2011

COCA DE PA FARCIDA DE TRUITA


















Ingredients per fer la coca
380 grams d´aigua,
100 grams de massa mare liquida
25 grams d´ oli d´ oliva
38 grams de llevat fresc de flequer
1 cullerada petita de llet en pols
700 grams de farina de força
1 cullerada petita de gluten
1 cullerada petita de sucre
2 cullerades petites de sal


Ingredients per farcir-la i decorar-la
Ous
Sal
Oli de oliva
1 pot de olives farcides
escuradents 
Fuet, o qualsevol altre embotit
( si es vol es pot sucar el pa amb tomàquet, i també podem fer les truites amb patata, ceba, etc...)


Preparació amb la thermomix
Posar en el vas l´aigua + l´oli + llevat fresc + massa mare+ llet en pols 5 minuts, a 37 graus, V.3

 Afegirem la farina que ja tindrem tamisada + el gluten + sal + sucre, barrejar  10 segons , i desprès  V. espiga durant  5 minuts

Posarem la massa en un bol i la deixarem reposar tapada en un lloc càlid durant 1 hora. 

Tindrem preparada una safata per anar al forn que la haurem pintada amb una mica d´oli i enfarinada.

Amb l´ajuda de un corró de fusta l´estirarem fins donar-li la forma de la safata i posar-la dins , amb un ganivet i sense fer massa força,li dibuixem un enreixat per sobre, la empolsarem amb farina , la taparem i la deixarem reposar una altre hora.
Mentre escalfar el forn a 200 graus.
Passada l´hora la fornejarem per espai de uns 30/35 minuts , dependrà del nostre forn, pel que cal fer bona atenció.

Deixar refredar sobre una reixeta.

Mentre podem preparar les truites, per farcir la coca.

Un cop la coca freda i les truites a punt, la partirem horitzontalment , i com he comentat es pot sucar amb tomàquet o només amb un raig de oli d´ oliva,....la farcim ,la tornem a muntar i la tallarem en petites porcions per fer el mos, cada una anirà coronada amb una rotllana d´embotit , una oliva i un escuradents.

Es ideal per un berenar, un aperitiu, un sopar informal, una nit de fùtbol...etc..

Èxit assegurat, Bon profit 

* aquest pa es pot preparar igualment encara que no tinguis la th, manual, o en una panificadora.

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
desitjo que t´agradi, petonets Susanna

35 comentaris:

  1. Menuda coca te ha quedado, tiene una pinta fenomenal!!!

    Un beso,

    ResponElimina
  2. Quin farcit més curiós! m'agrada per dur a la platja o pel camp!
    Petons!

    ResponElimina
  3. És una gran idea, m'agrada molt aquesta coca!

    ResponElimina
  4. Vaya pinta guapa !!!!!! partidita para que cojamos un trocito cada uno ..... tu si que sabes!!!!! jajaja
    Besos

    ResponElimina
  5. Tinc que tornar a ferla masa mare, la que tenía em va deixar per sempre aquest estiu.
    Es molt original aquesta presentació, es com menjar-se un entrepà de truita a bocinets.
    Petons reina.

    ResponElimina
  6. Un plato completo, estupendo para cenar, para llevarse en el tuper o de picnic... Y con fuet, mmm. Muy bueno. Me alegro de que hayas vuelto. Un besote.

    ResponElimina
  7. nenaaaa quina cosa més bona deu meu jaja a mi es que les cosetes aixi salades m'agraden molt.petons

    ResponElimina
  8. Qué pinta más rica y qué presentación más bonita. me gusta!

    besos

    ResponElimina
  9. En una nit de fútbol no quedaria cap engruna...Una coca original i bona.

    ResponElimina
  10. la presentacion me ha gustado mucho tambien

    ResponElimina
  11. Quina coca mes complerta, deu estar boníssima, però no vegis quina feinada.

    ResponElimina
  12. Susana
    Quina pinta te aquesta coca.
    Bonísima i per fer com tu be dius un mos, per sopars d'amics,aperitius.....
    Fantàstic

    ResponElimina
  13. Che buono.....e che bella presentazione!!!!

    ResponElimina
  14. Hola ade fifial villa Maria,

    Bienvenidos a mi cocina y grácias por elcomentario, verdaderamente que muy rico, nada complidado y siempre quedas bien cuando la pones en la mesa, la prueba es que no dura nada


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  15. Deliciosa y con una presencia muy apetecible.

    Besos.

    ResponElimina
  16. Madre que pintaza! Enhorabuena por el blog y por tu nuca amarilla, yo tengo un ararauna que adoro! Bss

    ResponElimina
  17. Hola Carolina, guapa tu

    muy bienvenida a mi cocina, celebro que te guste, ja ves que Roc es una monada , je,je es mi sub-xef preferido

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Hola Silvia, guapa tu

    siempre que la preparo tengo el exito asegurado, y ya ves que fácil es hcer feliz a los demás,...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. Hola Isabel, guapa tu

    doncs si nena, jo quasi sempre en faig alguna, amb truita, embotits, sardines de llauna,...totes volen que dona gust...je,je


    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  20. Hola Marta, guapa tu

    pas gota, de veritat es més fàcil del que sembla,...si el pa es fa quasi sol


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  21. Hola Espe, guapa tu

    je,je, gracias maca,...así es muy comodo de tomar las pequeñas porciones,....y con estos palitos de colores,...pues queda elegante...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  22. Hola Cristina, guapa tu

    je,je, sempre que juga el Barça, o fan una bona peli,...un sopar així ,...sense mals de cap...

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  23. Hola asj, guapa tu

    muchas gracias, celebro que t eguste

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  24. Hola Agnés, guapa tu

    je,je, doncs el dia que vinguis en tindrem que fer-ne una, val ?

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  25. Hija, segun esta preparada parece estar esperando a que cojamos para probar .... con sus palillitos y todo ...... quien pudiera !!!!!

    ResponElimina
  26. Hola Teresa, guapa tu

    verdadaramente siempre que la hago, para fiestas etc...desaparece enseguida

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Oscar, estimat i guapo tu

    aquest tipus d´entrants a casa sempre tenen molt èxit

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola Su, guapa tu

    este tipo de coques, siempre tienes exíto asegurado, prueba, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Anna Betulo, guapa tu

    je,je,doncs ja saps, a fer M.M, amb urgencia, que va molt be pel pa


    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  30. Hola Visca a la cuina, guapa tu

    estic molt contenta de la teva visita de que t´agradi la proposta

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola SIlvia A, guapa tu

    ja veus super fàcil amb un resultat de 10x10, sempre quedes be, i a més vola

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...