Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 13 d’octubre de 2011

Rotllets de pasta filo farcists d ´albergínies i salsitxes
















Ingredients
Pasta fil-lo,
1 pot petit de tomàquet fregit,
Sal,
Albergínies,
Salsitxes de porc, pollastre o gall dindi,
Oli d´ oliva,
1 Raig de vermut rosso,
1 cullerada grossa de farina ,

Preparació
En primer lloc tallarem les albergínies al través ( a lo llarg )  i ben primes , si tens una maquina de tallar embotit, va molt be i queden tots els talls amb el mateix gruix,  els posarem en una safata amb aigua i la farina desfeta, deixar reposar una hora mínim, ( no es necessari posar-hi sal), ens quedaran blanques i perdran la amargor.

Mentre en una paella fregirem les salsitxes amb oli d ´oliva, quan agafin color li afegirem el raig de vermut rosso i deixarem reduir , finalment el tomàquet fregit, barrejar i apagar el foc.

En una planxa molt calent i només untada amb unes gotes de oli de oliva i farem les albergínies a la planxa.

Tallarem uns rectangles de pasta filo i amb un pinzell untat amb oli d´ oliva, la envernissarem pels dos costats per hidratar-la , en una punta i posarem una o dues peçes de albergínia dependrà de la mida, i desprès un tros de salsitxa i salsa de tomàquet, enrotllar i tancar les puntes.

Posar al forn que ja tindrem calent a uns 190 graus, uns 10 minuts, ( segons la mida dels rotllets), també es poden fer fregit, al gust del comensal.

Servir calents amb companya de una bona amanida verde

Bon Profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets -Susanna

21 comentaris:

  1. Que bons. M'agrada molt la pasta filo per l cruixent que aporta i el farcit em sembla molt original.
    Petons

    ResponElimina
  2. Hola Anniki, guapa tu

    doncs si, la veritat es que queden molt bons, i així els nens mengen verdures...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Lo encuentro my original y seguro que está delicioso.Me ha gustado mucho la receta.besicos.

    ResponElimina
  4. Hola Cocinera Mileurista, guapa tu

    Bienvenida a mi cocina, y encantada de que te guste la receta, en casa siempre que las preparo no queda ni una.....deliciosas

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Que bons i que cruixents, Susanna hem podries dir a on compres la pasta filo o es que la fs tu?

    ResponElimina
  6. Hola Marta, guapa tu

    doncs jo la compro a varis llocs, Carrefour, Corte Ingles, Bon Preu,....es força complicat de fer-la a casa i no val la pena

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  7. Hola
    me encantan estos paquetitos de filo, te han quedado genial
    besotes guapa

    ResponElimina
  8. Rotllets sorpresa. M'agrada molt el gust que agafen les carns amb el vermut.
    Petons reina.

    ResponElimina
  9. Hola Anna Betulo, guapa tu

    je,je doncs si com que per fora tots son iguals, fins que no mossegas no saps de que son, i tens raó amb el vermut, o qualsevol altre licor els plats augmenten de sabor

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  10. Hola SIlvia, guapa tu

    soy una enamorada de la pasta filo, esto de que cuando comas haga cric, cric, hummmm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Si les bombes èren la bomba, així és la rebomba! La pasta filo m´encanta. Ha fet un farciment molt europeu . Jo la vaig descobrir amb la balklava i es va quedar per sempre més en la meva vida....:-D

    ResponElimina
  12. Hola Cristina, guapa tu

    je,je, doncs a mi també em va robar el cor,..ara ja la trobo per la meva zona, però abans anava expresament a Barcelona al Corte Ingles a comprar.la, en comprava tonelades i al congelador, funciona....

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  13. Muy buenos rollitos. Igual que todo lo que voy viendo en tu cocina.
    Me he hecho seguidora al igual que tu.
    Besets.

    http://mirinconenlacocina-orquidea59.blogspot.com

    ResponElimina
  14. Tengo ahí una pasta filo muerta de risa, y este platazo tiene verdura, carne y, con la filo, hidratos, plato equilibrado (con alguna caloría de más, puede). Buena idea para una cena. Un besote.

    ResponElimina
  15. Doncs ja la buscaré al carrefour o a bon preu, moltes gracies Susanna.Un petó molt gros.

    ResponElimina
  16. Hola Orquidea, guapa tu

    por cierto me encantan las flores,....je,je

    celebro que te guste mi cocina, encantada de tenerte aqui

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Hola Su, guapa tu

    la filo y yo somos inseparables desde que nos conocimos, incluso la congelo, y queda de 10....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Teresa M.

    probarè aquestes receptes, la truita d'alberguinies molt bona feta així, jo la feia però a dauets i està millor. Les he fet amb alberguinies blanques que tenim al camp, i aquestes no amargent jeje.
    Petonents. Tere

    ResponElimina
  19. Hola Tere M., guapa tu

    no he provat mai les blanques, però si et puc dir que les negres les posen una bona estona amb aigua i farina ( sense sal), i a més de balnques queden dolçes, dolçes,

    jo les faig així a la planxa, dons no agafan gota de oli i queda una truita molt lleugera

    mil petonets Susanna

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Aquestes receptes és d'aquelles que s'han de menjar fent una reverència, que bona!

    ResponElimina
  21. Hola M. ANgels, Visc a la cuina, guapa tu

    com he comentat abans la pasta filo i jo som molt bones amiges, sempre la tinc a casa, salat, dolç, carn, peix, fruita....et serveix per tot,.....i el més bo es que agrada a tothom

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...