Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 26 d’octubre de 2011

Aletes de pollastre amb toc mexicà


La meva font d´inspiració amb un resultat de 10 
http://cocinandocongoizalde.wordpress.com/2011/10/24/alitas-de-pollo-con-toque-mexicano/

Ingredients
2 dotzenes d´ aletes de pollastre
20 grams de salsa de soja
1 cullerada de mostassa "antiga "
250 grams de tomàquet fregit
70 grams de vermut "rosso"
2 alls pelats
Unes gotes de tabasso ( opcional)
1 cullerada sopera de sucre
Pebre negre mòlt
Sal

Preparació
Tallarem les aletes de pollastre en tres parts, ( les puntes jo les guardo per fer brou )

Triturar plegats tots els ingredients  menys les aletes de pollastre , fins que ens quedi un puré, posar- les en una safata , abocar per sobre el preparat i les deixem macerar unes 2 hores a la nevera tapades amb un film de cuina, ( també es pot deixar preparar la nit abans )

Fornejar a 200 graus entre 30/ 45 minuts, dependrà del forn, la quantitat i la mida de les aletes.

Es poden acompanyar de verdures, patates fregides, amanida...etc...

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

11 comentaris:

  1. Jo no perdono una miqueta de tabasco que aquestes aletes semblen per llepar-se els dits. I de primer plat el brou lleuger.
    Petons.

    ResponElimina
  2. susanna tiene un aspecto de lo más apetecible reina.
    saludos

    ResponElimina
  3. M'agrada molt que no van fregides, sino fornejades. Li faré a la reina del meu cor, que és fan de les aletes :)

    ResponElimina
  4. susanna j'adore cet repas ils et succulent et magnifique ce sont mes garçons que aiment sa, ils en salive déjà.

    merci pour ce superbe partage

    Bisous

    ResponElimina
  5. Apa,apa avui la cosa va de MÉXICO LINDO Y QUERIDO!!!
    ESTUPENDAS ALETAS xata
    PETONETS:)

    ResponElimina
  6. Hola Susana! gracias por seguir mi blog, he venido a conocer el tuyo y me he encontrado con estas alitas mexicanas! mmm... la verdad que me apetecen! un abrazo y estaré pendiente de tus posts.
    besos
    Lxx

    ResponElimina
  7. Están ricas verdad? Da gusto la sencillez de esta receta

    ResponElimina
  8. susanna, molt bones aquestes aletas i amb un toc picantó.

    ResponElimina
  9. Que ricas!! la salsa está de miedo, lo que yo no pongo es vermut yo pongo vinagre, un beso

    ResponElimina
  10. Es una manera diferent de fer-les, menys el tabasco( que jo i el meu estomac som antipicants) tot els altres ingredients hem sembles d'allò mes bons.

    ResponElimina
  11. Hola susanna, m'encanten les aletes al forn, fan cara de ser molt gustoses.
    Gràcies per el consell del cogombre
    ptons

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...