Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 26 de novembre de 2012

Rosquetes fregides Carlos

Ingredients per unes 36 unitats

4 ous
300 grams de farina de rebosteria (+ la que admeti la pasta)

1 sobre de levat químic tipus ( Royal )
80 grams de sucre
Un pessic da sal
60 grams d'oli d'oliva suau
La pell d'una llimona ratllada
50 grams de licor d'anís
Oli de gira-sol per fregir
Sucre per passar les rosquetes un cop fregides

Preparació

Ratllar la pell de llimona i reservar ( només la part groga)

Tamisar la farina juntament amb el llevat i reservar també

Batre els ous juntament amb el sucre, l'oli, l ´anís, la sal  i la pell de llimona, un cop ben unit afegir la farina i barrejar fins que la massa es desprengui de les parets del bol si no és així, anar afegint farina poc a poc amb precaució, fins que la massa ens quedi tova però no se'ns enganxi a les mans.

Formar una bola i deixar reposar tapada amb film de cuina un mínim d'1 hora, millor a la nevera.

Sobre una làmina de silicona o si no n'hi sobre el marbre de la cuina lleugerament enfarinat, formarem boletes d'uns 20 grams, ens sortiran aproximadament unes 18 boletes, mentre escalfarem l'oli de gira-sol per fregir les rosquetes, a temperatura mitjana.

Quan l'oli estigui al punt partirem per la meitat la boleta que hem preparat de 20 grams, en formarem dues de 10 grams i les col · locarem una damunt de l'altra, amb el dit les foradarem i eixamplarem el forat, fregir en abundant oli, escórrer i passar per sucre.


Bon profit


Font d´inspiració   http://www.mercadocalabajio.com/

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

12 comentaris:

  1. Que delicia de rosquillas….. un auténtico placer…..

    ResponSuprimeix
  2. Que delicia já pequei a receita, vou fazer no próximo fim de semana. Estou a tempo querendo fazer um café da tarde especial. Esta será uma receita que farei.
    Tenha uma ótima semana.

    ResponSuprimeix
  3. Me acabas de despertar las ganas de comerlas! qué bien te salieron! nos alegramos mucho de que os gusten!

    ResponSuprimeix
  4. Esas rosquillas me encantan!!!! Me traen viejos recuerdos de infancia, como me imagino a mucha gente. Deliciosas.
    Y ya me dirás que tsl todo y me alegra haberte conocido. Un besito.

    ResponSuprimeix
  5. Qué ricas, las haré una tarde bien fresquita con un chocolate. Besos

    ResponSuprimeix
  6. Jo sóc de les que els costa parar de menjar-ne, estàn molt bones.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  7. Este tipo de dulces me encanta, me llevo un par que se ven recién hechos, qué ricos!

    besos

    ResponSuprimeix
  8. Que bones, ara mateix me'n menjava una.

    ResponSuprimeix
  9. Ostres Susanna, quin perill tenen aquestes rosquetes a sobre de la taula, tan bones.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  10. ¡Buenos días, Susanna!

    Se ven muy apetitosas esas rosquillas. Mi madre hace también unas, pero la receta es algo diferente.

    Quisiera que aclares cuánto llevan de levadura el polvo o química en gramos. Pues sobres hay de distintos tamaños según los países.

    Un cordial saludo.
    .........................Sherlock.

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...