Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 3 de novembre de 2012

Cabdells amb pernil, nous, tomàquet.....



Com sempre comento, a casa les amanides estan presents diàriament a taula tot l'any, tant a l'estiu com a l´ hivern, quan ho dic hi ha qui exclama .... que avorrit sempre el mateix? ... 

Que equivocats estan, no hi ha res tan divertit, innovador, saborós, vistós i sa com una bona amanida, només hem de posar-li dos ingredients extres, imaginació i amor per la cuina


Ingredients
Cabdells de Tudela ( Cogollos )
Tomàquet d´amanir
Nous pelades
Llesques primes de pernil salat ( si es Ibèric, hummm)
Anxoves en conserva ( si son de L´Escala millor )
Codony tallat a quadradets

Per la vinagreta
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de qualtat tipus Xerès

Preparació
Posarem al tot el voltant de la platera les fulles de cabdell senceres ( com si foren barquetes ), i ara només tenim que distrubuïr la reste dels nostres ingredients amb amor, com si pintesim una aquarel.la, li donarem color i haromina a plat, al final regarem amb la vinagreta que tindrem preparada..i a gaudir

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

6 comentaris:

  1. Me encantan las ensaladas y me encanta esta sugerencia para preparar una realmente completa y deliciosa...con mucha imaginación.
    Besos

    ResponElimina
  2. que ricos mi niña es una de mis cenas favoritas los cogollitos

    ResponElimina
  3. Tens raó, les amanides no son avorrides, s'els pot afegir molts ingredients i de tant en tant ve de gust la típica de enciam, tomàquet i ceba.
    Petons reina.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...