http://www.enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=52
Avui es dijous llarder, normalment acostumem a menjar els llardons fets de porc, doncs avui us proposto uns llardons fets de....xai
Ingredients
Una peça de xai de la punta de les costelles
Sal
Pebre negre
Preparació
Tallarem la peça a trossos petits, els condimentarem amb sal i pebre al gust, els fregirem en una paella sense cap tipus de greix, doncs amb el que despendrá la carn ni a suficient, això sí, a foc suau i de tant en tant remanar amb amor, quan ens quedin daurats ja estaran a punt de menjar, millor calents amb una copa de vi i bona companya.
Bon profit, i bon dijous llarder.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Els de xai no els he tastat mai. Els de porc de tant en tant si, com avui per fer la coca de llardons.
ResponEliminaPetons maca.
Bona manera de fer-los, jo no n´he provat mai de llardons de xai.
ResponElimina