Els voulavents son coneguts mundialment, fer-los a casa és super senzill, necessitem tenir al rebost un paquet d'aquests meravellosos elements que ja vénen preparats ( que jo recomano de tenir sempre ), només els hem d'omplir, preparem un entrant de luxe en un tres i no res, a taula quedarán contents i només hem estat una petita estona per fer-los, son ideals per qualsevol visita inesperada, àpat improvisat,....
Ingredients
Voulavents
Gambes pelades
Xampinyons tallats en lamines
Sal
Pebre
Vermut blanc sec
Oli d´oliva o mantega
Tomàquet fregit
Nata liquida per cuinar
Preparació
Saltar el xampinyons amb oli, sal i pebre.
Mentre en una altre paella farem el mateix amb les gambes, quan els xampinyons estiguin a punt els barreixem amb les gambes, abocar un raig de vermut deixar reduïr, afegir el tomàquet fregit i nata liquida, remenar i reduïr una mica.
Pinta els voulavents amb mantega fossa o oli d´oliva, farcir i posar al forn que ja tindrem calent a 180 graus uns minuts.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Este es un plato de domingo, que rico, en casa no llegaría a la mesa
ResponEliminaEls trobo deliciosos, una combinació perfecta!!!!
ResponEliminaUn petonet, Susanna.
Un entrante bien aparente y sabroso.
ResponEliminabesos
Un aperitivo delicioso!
ResponEliminaOlé aquest toc de vermut que els hi dona molt bon sabor!
ResponEliminaPetons.
Qué ricossss, me encanta ese relleno, besitos guapa
ResponEliminaNo puc evitar-ho, m'encanta tot lo que sigui "picoteo", jejeje. I aixó pinta molt bo, sobre tot amb el toc de vermut. Ñamm!
ResponEliminaOh, quins records. Quan era petita solien servir vol-au-vents a les festes, normalment farcits d'ensalada russa. El vostre farciment és molt atractiu.
ResponEliminaQuina delícia, tenen que estar boníssims.
ResponEliminaQuin aperitiu més deliciós i senzill de preparar!!! Un luxe en tots els sentits!!!
ResponElimina