TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 18 de febrer del 2013

Voulavents de gambes i xampinyons



Els voulavents son coneguts mundialment, fer-los a casa és super senzill, necessitem tenir al rebost un paquet d'aquests meravellosos elements que ja vénen preparats ( que jo recomano  de tenir sempre ), només els hem d'omplir, preparem un entrant de luxe en un tres i no res, a taula quedarán contents i només hem estat una petita estona per fer-los, son ideals per qualsevol visita inesperada, àpat improvisat,....

Ingredients
Voulavents 
Gambes pelades
Xampinyons tallats en lamines
Sal
Pebre
Vermut blanc sec
Oli d´oliva o mantega
Tomàquet fregit
Nata liquida per cuinar

Preparació
Saltar el xampinyons amb oli, sal i pebre.

Mentre en una altre paella farem el mateix amb les gambes, quan els xampinyons estiguin a punt els barreixem amb les gambes, abocar un raig de vermut deixar reduïr, afegir el tomàquet fregit i nata liquida, remenar i reduïr una mica.

Pinta els voulavents amb mantega fossa o oli d´oliva, farcir i posar al forn que ja tindrem calent a 180 graus uns minuts.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

10 comentaris:

  1. Este es un plato de domingo, que rico, en casa no llegaría a la mesa

    ResponElimina
  2. Els trobo deliciosos, una combinació perfecta!!!!
    Un petonet, Susanna.

    ResponElimina
  3. Un entrante bien aparente y sabroso.
    besos

    ResponElimina
  4. Olé aquest toc de vermut que els hi dona molt bon sabor!
    Petons.

    ResponElimina
  5. Qué ricossss, me encanta ese relleno, besitos guapa

    ResponElimina
  6. No puc evitar-ho, m'encanta tot lo que sigui "picoteo", jejeje. I aixó pinta molt bo, sobre tot amb el toc de vermut. Ñamm!

    ResponElimina
  7. Oh, quins records. Quan era petita solien servir vol-au-vents a les festes, normalment farcits d'ensalada russa. El vostre farciment és molt atractiu.

    ResponElimina
  8. Quina delícia, tenen que estar boníssims.

    ResponElimina
  9. Quin aperitiu més deliciós i senzill de preparar!!! Un luxe en tots els sentits!!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...