Ingredients
100 grams de massa mare liquida
380 grams d´aigua
25 grams d´oli d´oliva
40 grams de llevat fresc de flequer
2 culleradetes de llet en pols
700 grams de farina de força
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal
2 cullerades soperes de cacau pur ( tipus Valor )
xocolate esmicolada al gust ( o perles de xocolate )
Preparació ( amb Thermomix )
Posar en el vas aigua + oli + llevat + m.mare + llet pols, 5 minuts, 37. V.2., després afegir la farina tamisada junt amb el cacau + sal + sucre 10 segons, V.6, i pasar 5 minuts V.espiga, sense temperatura, quan faltin 2 minuts afegir els trossets de xocolate.
Treura i reposar la massa tapada en lloc càlid, 1 hora fins que dobli el volum, ara pastarem a má uns 5 minuts li donarem forma i posarem la massa en un motllo, fer un talls al damunt amb un ganivert, tapar altre cop i deixar reposar 1 hora més en lloc càlid.
Mentre escalfar el forn a 200 graus, posar dins un recipient amb aigua per donar humitat i la crosta del pa ens quedi cruixent.
Fornejar uns 40/ 45 minuts, dependrá del forn, refredar sobre una reixeta i a gaudir.
* També es pot fer amb panificadora, o manual
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
me gusta el pan, me gusta el chcolate, asi que los dos juntos me tiene que encantar, se ve riquísimo, besos
ResponEliminaCarai amb xocolata ha d'estar molt bo! I la textura t'ha quedat molt bé.
ResponEliminaAvui estem dolces amb pa de xocolata, aquestes llesques han de estar super bones.
ResponEliminaPetons maca.
quina bona pintaaaaaa
ResponEliminaHola Susanna que pan más estupendo, de chocolate, me parece genial para desayunar o merendar, con mantequilla................ que delicia, nunca se me hubiera ocurrido hacer un pan de chocolate. me encanta tu receta. Bss.
ResponElimina
ResponEliminaUna de mis asignaturas pendiente! que bueno se ve,fELIZ SEMANA.
carai amb xocolata, quin bon berenar.
ResponEliminaUna receta estupenda, tiene que tener un sabor delicioso. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaQuin pa més llaminer!!! Petonets!!!
ResponEliminaQué pan tan rico, tiene una pinta buenísima!!
ResponEliminaAquests pans una mica dolços m'encanten per esmorzar ;)
ResponEliminaQue original, jo ja o provaré que faig un munts de pans,gracies per la recepta. Ondia la meva massa líquida te un munt d'anys per el menys tres.
ResponElimina