Ingredients
Salsitxes ( hem posat la meitat porc i la meitat pollastre )
Ceba
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Vi blanc
Preparació
Tallarem la ceba a "juliana" i la deixarem estovar amb oli i sal a foc baix fins que ens quedi melosa
Mentre fregirem les salsitxes i quan la ceba ja estigui a punt li afegirem juntament amb un raig de vi de blanc ( si es sec millor ), condimentar amb sal i pebre al gust i deixar reduïr, servir calent, amb bon pa i si es posible bona companya.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Plat de tàper total!! :)
ResponEliminaUn plato delicioso, ,si este tipo de comida la bordamos, o no???
ResponEliminaSusanna, este plato lo coge mi sobrino y no lo ve delante. Muy rico. Besinos.
ResponEliminaDelicioso Susana, qué rico!
ResponEliminaUn beso
jo no sóc massa de salsitxes, pero si són de qualitat i acompanyades com ho fas tu, et compro el plat! genial! petons
ResponEliminaQuina bona manera de menjar les salxitxes.
ResponEliminaPetons maca.
Si son una manera deliciosa de menjar-les.
ResponElimina