TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 21 de febrer del 2013

Calamar amb guarnició de patates, ceba i pebrot


Ingredients
Calamar ( si es gros millor)
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
Patates de fregir
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Vermut blanc sec

Preparació
Tallarem el cos del calamar a tires tipus "espaguetis", i el saltarem amb oli d´oliva

Tallarem a juliana els pebrots i la ceba que afegirem a la paella del calamar, condimentar amb sal i pebre al gust, al final de la cocció afegir un raig de vermut blanc sec que deixarem reduïr.

Mentre en una altre paella fregirem les patates tallades a rodanxes una mica gruixudes per acompanyar el calamar.

Ara només falta emplatar i gaudir-ne.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

12 comentaris:

  1. Saborós de qualsevol manera, amb pa o sense pa.

    ResponElimina
  2. Un plato completo y deliciosos. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  3. Susanna, quin plat més saborós i ple de color

    ResponElimina
  4. Una manera diferente pero muy sana de comer los calamares.
    Bss

    ResponElimina
  5. Susana, tú lo has dicho, disfrutar!. Me encanta la idea de echarle vermut. Me la apunto. Un besico guapa!.

    ResponElimina
  6. un plato riquisimo y bien completito. una delicia para el paladar.
    saludos

    ResponElimina
  7. Qué bo han de ser el calamars tan ben acompanyats, ja m'el estic imaginant.
    Petons reina i abriga't aques cap de setmana que a les fires fa fred.

    ResponElimina
  8. Guapa tu,quina bona pinta te aquet delicios plat jo crec que me autoconvit a sopar ara mateix¡¡¡¡
    Un colorit precios i segur que un gust exquisit.
    Mil petonets guapa.

    ResponElimina
  9. Un plat fácil y deliciós, et felicito per el teu bloc.

    ResponElimina
  10. Estimada Susana, primer agrairte de tot cor el teu suport, tinc molta feina anderrerida amb tots vosaltres pero tinc moltes ganas de tornar a la normalitat.....veig que la teva cuina no para !!! sempre aprenc coses amb tù, avui mateix aquets calamars....un platillo de allò mès bò !!!! m'encanta.
    molts petons i fins aviat.

    ResponElimina
  11. Jo segur que en gaudiria molt, te una pinta per llepar-se els dits.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...