Ingredients
Calamar ( si es gros millor)
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
Patates de fregir
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Vermut blanc sec
Preparació
Tallarem el cos del calamar a tires tipus "espaguetis", i el saltarem amb oli d´oliva
Tallarem a juliana els pebrots i la ceba que afegirem a la paella del calamar, condimentar amb sal i pebre al gust, al final de la cocció afegir un raig de vermut blanc sec que deixarem reduïr.
Mentre en una altre paella fregirem les patates tallades a rodanxes una mica gruixudes per acompanyar el calamar.
Ara només falta emplatar i gaudir-ne.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Saborós de qualsevol manera, amb pa o sense pa.
ResponEliminaUn plato completo y deliciosos. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaSusanna, quin plat més saborós i ple de color
ResponEliminaUna manera diferente pero muy sana de comer los calamares.
ResponEliminaBss
Susana, tú lo has dicho, disfrutar!. Me encanta la idea de echarle vermut. Me la apunto. Un besico guapa!.
ResponEliminaun plato riquisimo y bien completito. una delicia para el paladar.
ResponEliminasaludos
Qué bo han de ser el calamars tan ben acompanyats, ja m'el estic imaginant.
ResponEliminaPetons reina i abriga't aques cap de setmana que a les fires fa fred.
Un guisat gustós i molt sa!
ResponEliminaGuapa tu,quina bona pinta te aquet delicios plat jo crec que me autoconvit a sopar ara mateix¡¡¡¡
ResponEliminaUn colorit precios i segur que un gust exquisit.
Mil petonets guapa.
Un plat fácil y deliciós, et felicito per el teu bloc.
ResponEliminaEstimada Susana, primer agrairte de tot cor el teu suport, tinc molta feina anderrerida amb tots vosaltres pero tinc moltes ganas de tornar a la normalitat.....veig que la teva cuina no para !!! sempre aprenc coses amb tù, avui mateix aquets calamars....un platillo de allò mès bò !!!! m'encanta.
ResponEliminamolts petons i fins aviat.
Jo segur que en gaudiria molt, te una pinta per llepar-se els dits.
ResponElimina