TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 28 de febrer del 2013

Truita de carbassó i salsitxes de Frankurt


Ingredients
Ous
Carbassó
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Salsitxes de Frankurt
Una culleradeta de llevat químic ( tipus Royal )

Preparació
Tallarem a rodanxes molt primes el carbassó, el farem a la planxa i reservar.

En una paella amb unes gotes d´oli i saltarem les salsitxes de frankurt tallades a rodanxes fins que agafin color, retirar del foc.

Batre els ous amb la culleradeta de "Royal ", afegir el carbassó i les rodanxes de salsitxa, condimentar amb sal i pebre al gust, fer la truita i a gaudir-ne.


Bon Profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

7 comentaris:

  1. Que ricas las tortillas para la cena, y si además le metemos alguna verdura mucho mejor.
    Besinos

    ResponElimina
  2. quina bona pinta i quina bona barreja

    petons

    ResponElimina
  3. m'agrada aquesta truita, jejeje, jo també he pujat una entrada de truites

    ResponElimina
  4. Magnifica tortilla Susanna, con lo que lleva a mis hijas les va a encantar.
    Besos. Lola

    ResponElimina
  5. Ha de ser una bona combinació. Li amagues d'aquesta manera el carbassó a en Marc?
    Petons.

    ResponElimina
  6. Quines barreges, jo no li faig lleig a capa truita.

    ResponElimina
  7. Quina truita més saborosa!!! Una combinació molt encertada d'ingredients!!! Petonets!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...