Ingredients
Ous
Carbassó
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Salsitxes de Frankurt
Una culleradeta de llevat químic ( tipus Royal )
Preparació
Tallarem a rodanxes molt primes el carbassó, el farem a la planxa i reservar.
En una paella amb unes gotes d´oli i saltarem les salsitxes de frankurt tallades a rodanxes fins que agafin color, retirar del foc.
Batre els ous amb la culleradeta de "Royal ", afegir el carbassó i les rodanxes de salsitxa, condimentar amb sal i pebre al gust, fer la truita i a gaudir-ne.
Bon Profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Que ricas las tortillas para la cena, y si además le metemos alguna verdura mucho mejor.
ResponEliminaBesinos
quina bona pinta i quina bona barreja
ResponEliminapetons
m'agrada aquesta truita, jejeje, jo també he pujat una entrada de truites
ResponEliminaMagnifica tortilla Susanna, con lo que lleva a mis hijas les va a encantar.
ResponEliminaBesos. Lola
Ha de ser una bona combinació. Li amagues d'aquesta manera el carbassó a en Marc?
ResponEliminaPetons.
Quines barreges, jo no li faig lleig a capa truita.
ResponEliminaQuina truita més saborosa!!! Una combinació molt encertada d'ingredients!!! Petonets!
ResponElimina