TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 2 de febrer del 2016

9é Aniversari SSOM Santa Susanna Orígens i memòria


Benvolguts/des,
Avui es compleixen nou anys des del 2 de febrer de 2007 que vam signar l’acta fundacional de la nostra entitat, i durant aquest temps hem treballat dins de les nostres possibilitats, per assolir els nostres objectius, mantenir viva la memòria històrica del nostre poble, de la seva gent, les seves edificacions, els seus paratges naturals, els seus oficis, els seus costums i tradicions, els noms i denominacions autòctones i tots els seus elements més característics i identifícatius. El nostre desig és i serà que, malgrat l'evolució i els canvis que comporta la vida moderna, la gent conegui i en quedi testimoni per a les generacions futures, de tot això esmentat, per qualsevol mitjà escrit, gràfic, audiovisual… i qualsevol eina que estigui al nostre abast.
Però tot això no seria possible sense la col.laboració de molta gent, per això us volem donar les gràcies a tots els que n’heu format part durant aquests anys, Junta, socis, simpatitzants, amics i seguidors. Gràcies a vosaltres hem arribat fins aquí i hem pogut compartir amb vosaltres activitats, coneixements, vivències, records ... que d’una altra manera no hagués estat possible.
Moltes gràcies a tots i per molts anys !!


Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...