Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 20 d’octubre de 2016

Galette ( pastís de bossa ) de peres i maduixes

Des de que em van donar la recepta a casa ho hem repetit moltes vegades,

Ingredients 
Una lamina de pasta de full rodona 
Sucre 
Un ou batut
Fruita fresca, en aquest cas peres i maduixes 
Un motlle rodó d'un diamentro més petit que la lamina. 
OPCIONAL: Canela o vainilla

Preparació


Escalfar el forn a 200 graus

Col · locar la làmina de pasta de full en el motlle sense treure el paper vegetal que ja porta de compra, aixecant els laterals provisionalment, al centre posarem la fruita fresca escollida, que prèviament haurem pelat i tallat a porcions, així com unes cullerades de sucre, ( al gust) aquest farà que la fruita desprengui els seus sucs, afegir si es desitja canyella o vainilla.

Seguidament inclinarem cap a l'interior les vores de pasta de full, que faran de barrera perquè no s'escapin els sucs de les fruites.

Pintar amb ou batut, i enfornar per espai d'uns 25/30  minuts, dependrà de la mida del pastís i del vostre forn, fins que la pasta de full estigui daurada i que hi hagi consum gairebé íntegrament el suc de les fruites.


Desemmotlleu i refredar sobre una reixeta

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...