Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 14 de maig de 2020

Pastis de vainilla ( fet amb gelat )



Ingredients
275 grams de gelat de vainilla ( té que ser cremós i si es veuen les llavors de vainilla millor )
110 grams de farina de tot ús
1 cullaradeta de llevat químic ( tipus Royal )
1 pessic de sal
1 ou

* Motlle de 18 cm de diametre ( si es desmotllable millor )
* No valen els gelats de baixa qualitat, ni soberts, ni de gel . 
* Forn a 180 graus -calor dalt i baix )
* Temps aproximat 30/35 minuts ( dependrà del forn )
* Aquest color groc tant preciós, (el secret, ous de gallines en llibertat, val la pena gastar una mica més )

Preparació
Deixar amb antelació el gelat a temperatura ambient.

Posarem en un bol, el gelat desfet, un pessic de sal i l ou, batre tot una bona estona, duplicará el seu volúm, ens quedará com una maionesa, ara es el moment d afegir la farina i el llevat que ja tindrem barrejat i passat per un colador, la farina la incorporarem a tandes.

Passar la massa al motlle i al forn.

Ens sorprendrá lo bo que queda, bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...