Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 8 de maig de 2020

Coca de pa Tieta Dolors


Ingredients
1 Kg de farina de força
500 grams d aigua
100 grams de massa mare
2 1/2 culleradetes de sal
1 cullaredeta de sucre
60 grams d´oli d´oliva suau
1 sobre de llevat sec de fer pa
1 culleradeta de llet en pols

Preparació amb la thermomix ( també es pot fer a má ) 
Posar en el vas aigua+oli+llevat fresc -o- sec + llet en pols  5 MINUTS- 37.- V.2.

Afegir la farina tamisada  + sal + sucre  + massa mare
  10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA -sense temperatura


Treure i reposar la massa tapada en lloc càlid, durant 1 hora, doblará el seu volúm.

Passar aquest temps, amasar uns 5 minuts, donar forma i posarem en una safata de forn, deixar reposar altre hora, si es vol abans de posar al forn marcarem per sobre fen ditades - o- no

Forn a 200 graus , temps 40 minuts aprox. dependrá del forn i la mida de la coca.

Bon profit.

      Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

2 comentaris:

  1. Es veu molt bona aquesta coca de pa Susanna, nen sucada amb tomàquet i amb uns embotits o formatges, per gaudir del sopar del cap de setmana.
    Esteu bé?
    Petons i cuideu-vos molt.

    ResponElimina
  2. Quina pinta mes flonja, te que ser boníssima.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...