Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 10 de maig de 2020

Pollastre rostit al forn amb romaní i canyella - baix en greixos -


Ingredientes
Pollastre tallat a trossos no massa grossos i sense pell
Sal
Pebre ( si ve de gust, o es pot )
Un raig d oli d oliva
1 vas dels grossos d aigua
Una branca de romaní fresc ( si no es pot aconseguir, sec )
Mitja branca de canyella
Un vas de vi bo
Cebes tendres
Pastanaga
* Una cassola que pogi anar al forn amb tapa

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus ( dalt i baix )

Posarem a la cassola el pollastre amb la pastanaga, les cebes,l ´oli, l ´aigua, sal,  pebre, la canyella i el romaní, tapar i al forn.

De tant en tant donarem una ullada,  si es necesari remanem la carn, ( l aigua fará que la carn ens quedi més melosa i tova, al final de la cocció l aigua ha desaparagut), quan ja porti cap una hora al forn, li afagirem el vas de vi bó, i tornar a tapar.

Jo li tinc quasi unes dues hores, ( dependrá de la quantitat de carn a rostir, es clar ), quan calculem que li falten uns 15/20 minuts, acabar la cocció amb la cassola destapada.

Bon profit.

 
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...