Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 14 de maig de 2020

Ventresca de lluç i llagostins a la planxa amb all i julivert


Ingredients
Ventresca de lluç
Llagostins pelats i nets
All i julivert picat
Un raig de vermut blanc sec
Sal
Pebre ( opcional )
Oli d oliva

Preparació
Escalfar una planxa -o- una paella grossa, que podem fer servir de planxa .(jo o faig i molt bé ) un cop calenta , untarem amb unes gotes d oli d oliva, tot seguit i posarem la ventresca que haurem condimentat amb sal i pebre ( si es vol) al gust.

Al donar la volta al peix el regarem amb un raig de vermut, li tornarem a donar la volta i cobrirem les peçes amb all i julivert picat , en aquest moment i posarem els llagostins que es cuinen en un pim pam.

I a gaudir, bon profit.

  
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...