Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 10 de maig de 2020

Rosquilles de pasta de full, farcides de chantilly i maduixes






Ingredients per les rosquilles
Pasta de full ( millor si la peça es rectangunlar )
Sucre al gust ( queden més maques si es sucre moreno )


Preparació rosquilles
Estirar la lamina de pasta de full retallar els cercles, si no es disposa un tallador especial, doncs, amb un vas i per fer el forat del mig un tap de pastic.

Disposar sobre una safata de forn folrrada amb papre vegetal i espolçar amb el sucre.

Forn a 210 graus uns 15 minuts ( de fet dependrá de la mida de les peces i del forn, per tant es orientariu )

Treure i deixar refredar sobre una reixeta.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *  
Ingredients per la crema Chantilly
1/2 litre crema de llet, mínim de 30 % de matèria grassa (important que estigui molt freda )
50 grams de sucre pols
Vainilla al gust
  
Preparació
Batre la crema de llet a velocitat mitjana, afegir el sucre i la vainilla abans o durant l'expansió de la crema, quan encara està en estat líquid, fins que formi pics tous,  si es sobre bat, es torna mantega.

Un cop feta te un plaç curt de temps,  s'ha de mantenir refrigerada i consumir el més aviat possible perquè l'aire i el fred no la facin malbé.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Per decorar
  
Maduixes, les nostres del Maresme  i  Km 0
Unes fulletes de menta
 
Per Montar
Posarem un raig de chantilly ( també es pot fer amb nata montada) en el centre de cada rosquilla, decorarem amb uns talls de maduixa i una fulleta de menta, reservar a la nevera fins al moment del seu consúm.

L altre versió
Deixar tal qual han sortit del forn, bonissimes també, cruixents....
 

Bon profit

  Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...