Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 10 de maig de 2020

Cargoles de pasta de full farcides de sucre i canyella




Ingredients
Una lamina de pasta de full ( rectangular )
Sucre blanc -o- moreno ( al gust )
Canyella en pols
Confitura d albercoc i una mica d aigua per pintar un cop fetes

Preparació
Posarem la peça de pasta de full sobre el marbre de la cuina, cobrirem de sucre i canyella per sobre, per arreu, despres la tallares a tires, intentarem que totes tinguin les mateixes  mides.

Cargolarem les tires i les posarem en una safata de forn sobre paper vegetal, deixar una distancia entre elles, ja que en coure augmentarán de volúm.

Enformar a 200 graus per espai aprox. de uns 15 minuts ( dependrá del forn i la mida de les peces )

Retirar i posar sobre una reixeta que refredin.

Mentre amb la confitura d alberoc i una mica d aigua farem un barnís que desferem al foc,  si queda algún tros de fruita que no es desfar, es pot passar per un colodor, pintar les peces.

I a gaudir, Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...