TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 24 de novembre del 2023

Fideus a la cassola amb sípia, fets a la fregidora d´aire sense greixos Lanova





Fideus gruixuts a la cassola amb sípia, cuinats amb Lanova



Fideus fins a la cassola amb sípia, cuinats amb Lanova 

UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TOU...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......

La funció de la llet es estovar  el producte gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix quedi mes tendre.


Ingredients
Fideus 
Brou o aigua
Sal
Pebre ( opcional )
Tomàquet fregit
Sípia  
Oli d´oliva
Ceba ratllada
Vermut blanc sec 

* Posarem el doble de brou del pes dels fideus. ( 200 grams de fideus = 400 grams de brou )
* Podem canviar la sípia per calamar, pota, també queda molt bé amb còctel de marisc , gambetes......
* El vermut blanc sec que fem servir a casa es Martini

Preparació
Tallarem la sípia a petites peces ( això ja al vostre gust ), el posarem junt amb la ceba, en un recipient que ens entri en el calaix de la nostre fregidora ,  untarem amb unes gotes d´oli d´oliva, i deixar cuinar a 150 graus uns aprox.10 minuts, de tant en tant donar una remenada,  perqué la sípia ens quedi més cuita i posarem també un dit d´aigua.....anirem controlant fins que agafi una mica de color, ara abocarem un raig de vermut blanc sec , tomàquet fregit, sal, pebre, deixar uns minuts més i retirar.

Mentre en un altre recipient i posarem els fideus en cru que untarem amb una mica d´oli d´oliva, els introduïm a la fregidora d´aire a uns 130 graus uns 10 minuts, de tant en tant, controlar i remenar fins que quedin rossos i retirar.

Barrejar la sípia amb els fideus, li afegim el brou - o - agua ,  que ja tenim calent ...... 


Ja o tenim a punt per passar a Lanova.


Els  hem posat a 200 graus - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar .

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i es fa a la paella  






Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...