FORMULA N.2- Love Love
Ingredients
* 400 grams de farina ( 200 grams de farina de tot ús, + 100 grams farina de rebosteria + 100 grams de maicena + 1/2 sobre de llevat tipus "Royal " )
* 400 grams de farina ( 200 grams de farina de tot ús, + 100 grams farina de rebosteria + 100 grams de maicena + 1/2 sobre de llevat tipus "Royal " )
160 grams de sucre *
210 grams de llet
3 ous
180 grams d´oli de gira-sol
1 pessic de sal
3 ous
180 grams d´oli de gira-sol
1 pessic de sal
1 culleradeta de vainilla
- * També o podem canviar i només posar farina de la ja porta llevat
Oli de gira-sol per untar la maquina ( si es necessari )
* A casa i posem només 160 grams de sucre, ja que desprès si i afegeixes sucre per sobre o xocolate ja tindran més dolçor, s´ en pot posar més si sou molt llaminers
* Una petita maquina de fer donuts eléctrica
Preparació
Tamisar la farina amb el llevat i reservar
Batre els ous i el sucre, després afegir la llet amb la vainilla, l´oli i al final la farina barrejada amb el llevat i un pessic de sal,........poc a poc fins que ens quedi ben integrada, tapar i deixar reposar uns 15/ 20 minuts a la nevera. ( jo ja poso la massa directament a la nevera dins d´un biberó de cuina )
Tamisar la farina amb el llevat i reservar
Batre els ous i el sucre, després afegir la llet amb la vainilla, l´oli i al final la farina barrejada amb el llevat i un pessic de sal,........poc a poc fins que ens quedi ben integrada, tapar i deixar reposar uns 15/ 20 minuts a la nevera. ( jo ja poso la massa directament a la nevera dins d´un biberó de cuina )
Posarem la " donutera " en marxa perquè agafi temperatura uns 10 minuts abans.
Passats els 15/ 20 minuts de repòs de la massa, pintar els motllos de la maquina amb un pinzell i una mica d´oli de gira-sol, ( ni han maquines que no es necessari ) amb l´ajuda d´una cullera, biberó de cuina, màniga pastissera ... omplir els forats.
Deixar coure per espai de ...entre 3 i 5 minuts ( dependrà del nostre aparell ) sense obrir la tapa, passat aquest temps retirar de la maquina, en ajudarem amb la punta d´ un bastonet de fusta , si per l ´altra costat ens queden molt blanc els i donarem la volta, deixar coure un 1 minut més......fets així queden com a la foto.
Es poden ensucrar, pintar de xocolate......o de res, igual de bons.
Bon profit
* Cada aparell es diferent ja que no tots tenen els mateixos W de potència , pel que el temps i la quantitat de peces, es orientatiu.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna