Ingredients
Albergínies asiàtiques
Sal
Pebre (opcional )
Oli d´oliva
Preparació
En primer lloc bullirem les peces per espai de 10 minuts, escórrer, condimentar amb sal i pebre al gust, un xuxú d´oli d´oliva per sobre .....
i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus uns 7 minuts, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció, si es necessari afegir uns minuts més ( segons lo grosses que siguin les peces )
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la planxa a foc fort o al forn.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna