TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 24 de novembre del 2023

Albergínia escalivada a la fregidora d´aire sense greixos Lanova






L ´escalivada és tradicional de la cuina de Catalunya i del País Valencià, es fa principalment amb pebrots, cebes, albergínies tot cuit sobre les brases a foc viu,  també i entren les patates que es fan embolicades i enterrades amb el caliu de les brases, antigament eren embolicades amb paper vegetal, ara normalment amb paper d´alumini.  A
questa es la manera clàssica de fer l´escalivada

Actualment ja que no tothom pot gaudir d´una bona llar de foc, també es fan a la planxa, al forn, i perqué no....amb una fregidora d´aire sense greixos, es el cas d´avui, per descomptat el sabor mai será el mateix que una bona escalivada feta amb llenya....



Posarem totes les peces d ´albergínia senceres sobre la reixeta de la cistella de la nostre fregidora d´aire , No es necessari afegir res més

i ja està a punt per passar a Lanova.




Les hem posat a 200 graus uns 40 minuts, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció, si es necessari afegir uns minuts més (  segons lo grosses que siguin les peces )

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la planxa a foc fort o al forn.

* Important
Un cop estigui tot cuit deixar refredar dins d´un recipient tapat, després ens resultará molt fácil de pelar les albergínies.


Bon profit
 


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...