Actualment ja que no tothom pot gaudir d´una bona llar de foc, també es fan a la planxa, al forn, i perqué no....amb una fregidora d´aire sense greixos, es el cas d´avui, per descomptat el sabor mai será el mateix que una bona escalivada feta amb llenya....
Posarem totes les peces d ´albergínia senceres sobre la reixeta de la cistella de la nostre fregidora d´aire , No es necessari afegir res més
i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus uns 40 minuts, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció, si es necessari afegir uns minuts més ( segons lo grosses que siguin les peces )
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la planxa a foc fort o al forn.
* Important
Un cop estigui tot cuit deixar refredar dins d´un recipient tapat, després ens resultará molt fácil de pelar les albergínies.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna