Ingredients
Fideus
Bou o aigua
Sal
Pebre ( opcional )
Tomàquet fregit
Llom
Oli d´oliva
Ceba ratllada
Vi de cuina
* Posarem el doble de bou del pes dels fideus. ( 200 grams de fideus = 400 grams de bou )
Preparació
Tallarem el llom a petites peces ( això ja al vostre gust ), el posarem junt amb la ceba, en un recipient que ens entri en el calaix de la nostre fregidora , untarem amb unes gotes d´oli d´oliva, i deixar cuinar a 150 graus uns aprox.15 minuts, de tant en tant donar una remenada, perqué la carn ens quedi més tova i posarem també un dit d´aigua.....anirem controlant fins que agafi color, ara abocarem un raig de vi de cuina, tomàquet fregit, sal i pebre, deixar uns minuts més i retirar.
Mentre en un altre recipient i posarem els fideus en cru que untarem amb una mica d´oli d´oliva, els introduïm a la fregidora d´aire a uns 130 graus uns 10 minuts, de tant en tant, controlar i remenar fins que quedin rossos i retirar.
Barrejar la carn amb els fideus, li afegim el brou - o - agua , que ja tenim calent ......
Ja o tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 200 graus - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar .
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i es fa a la paella
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Es veuen boníssims aquests fideus a la cassola Susanna, m'agraden molt.
ResponEliminaPetons guapa tu!