TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 19 d’octubre del 2011

Mil fulles d´albergínia, tonyina i arròs bullit

















Ingredients
Albergínies
Una cullerada de farina
Arròs bullit que quedi espès
Oli d´oliva
Sal
Tonyina amb oli
Salsa de tomàquet, Barbacoa, ....al gust
* una cullera de fer boles de gelat , per muntar l´arròs

Preparació
Tallar les albergínies molt fines, ( jo o faig amb la maquina de tallar embotits) i les posarem dins de un bol amb aigua i una cullerada de farina que ja i tindrem desfeta, reposar un mínim de 1/2 hora, no es necessari de posar-hi sal, treuen igualment el suc, ens quedaran blanques i gens amargants.

Mentre podem preparar un arròs bullit  espès i reservar calent.

Posar una planxa al foc i quan estigui molt calenta , amb unes gotes d´oli i farem les llenques d´albergínia que tindrem condimentades amb sal , ens tenen que quedar cruixents i reservar.

El muntatge es molt fàcil, primer posarem una capa de llesques d´ albergínia ,   a sobre  amb l´ajuda de una cullera de fer "boles" de gelat, i posarem uns pilonets d´arròs bullit que cobrirem amb la tonyina esmicolada i,  repetir altre vegada la mateixa operació, engalanar per sobre amb una línia de salsa de tomàquet , regar tot el voltant del plat amb un raig de oli d´oliva.

* Cada cop que fem una bola d´arròs ,passar la cullera per aigua, així la bola queda perfecta i surt sense problemes de la cullera.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets  Susanna

16 comentaris:

  1. crec que aquest plat a mi m'agradaria molt,petons

    ResponElimina
  2. Qué presentación tan original!! Y todo con verduras de temporada!!
    Me encanta!!

    ResponElimina
  3. Esta receta me ha gustado mucho.
    La probaré.
    Rica, rica.
    Besets

    ResponElimina
  4. Hola Sussana, yo también soy una amante de las berenjenas, en tortilla, en escalibada, a la plancha, etc.etc. y este mil fulls, no me lo pienso perder.
    Petonets guapetona-

    ResponElimina
  5. Susanna m'ha agradat la idea, un plat senzill, sa i molt digerible!

    ResponElimina
  6. Un perfecte equilibri tant d'ingredients com per mantenirse tan bé.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Un pinxo molt bó per pendre amb una cervesa frequeta! petonets maca.

    ResponElimina
  8. Quin plat més senzill, bonic, i nutritiu!Un d'aquests que m'agraden, si senyora. Prenc nota!,a reveure.

    ResponElimina
  9. Olá Susanna,

    Que delicia de prato, adoro berinjela e é a combinação perfeita com atum....

    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  10. Un comoida completa,rica y resultona,que más se puede pedir?

    Besos Susana

    ResponElimina
  11. Me ha encantado esta manera de combinar el arroz con la berenjena y la presentación es muy chula

    Abrazos y buen día

    ResponElimina
  12. Susanna, quina idea més genial! M'agrada molt aquest muntatge...! I, a més, permet incorporar modificacions... molt bona idea.

    ResponElimina
  13. SUSANNA XATA, EL TEU PLAT ES DELICIÓS I MOLT DEL MEU GUST!!!
    Y que no has vist que en el meu blog hi ha una coseta per a tú, apa a buscar s'ha dit!!!

    ResponElimina
  14. Hola Te de Ternura, guapa tu

    celebro que t´agradi, a casa te molt d´èxit

    i ara et vinc a visitar, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  15. Hola Marina, guapa tu

    i tant que si, tot el que la teva inmaginaciò volgi, je,je

    celebro que t´agradi

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  16. Molt bon primer plat, te les empesques totes.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...