Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 12 de desembre de 2011

Espaguetis amb espàrrecs i bolets

Ingredients
Espaguetis ( si es pasta fresca i feta a casa millor...)
Espàrrecs frescos
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Assortits de bolets
1 pot de tomàquet fregit

Preparació
Tallar els espàrrecs , escaldar uns minuts ( així no perden el color i queden més tous ) ,escórrer  i passar-los a una paella amb oli calent, saltejar junt amb els bolets , condimentar amb sal i pebre, quan ja estiguin a punt, afegir el tomàquet fregir, remenar i reservar.

Bullir la pasta , si es fresca uns 5 minuts, si es seca seguir les instruccións del fabricant, escórrer l´aigua i barrejar amb les verdures, saltar tots plegat uns minuts i servir calents, acompanyar si es desitja de formatge ratllat.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

27 comentaris:

  1. Olá Susanna,

    Adorei a sua sugestão, que prato leve e apetitoso...

    Feliz Semana!!!
    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  2. la veritat es que als espaguettis els pots possar de tot ... peró la teva opció m'agrada !!!

    petonets

    ResponElimina
  3. muy sano este plato, sencillo y muy sabroso seguro. un saludo

    ResponElimina
  4. espaguetis amb espàrrecs... un dels preferits a casa.. el proper dia miraré de incorporar-hi també els bolets ... sembla una molt deliciosa combinació

    ResponElimina
  5. Uhmmm!!! Deliciosos!! i és que la pasta amb poques coses no m'agrada....
    Petonets guapa

    ResponElimina
  6. Els espàrrecs i els bolets combinen molt bé, han de quedar uns espaguetis molt gustosos i molt sans!

    ResponElimina
  7. OLA SUSANNA!
    UMA BELA RECEITA, FICOU SUPER APETITOSA, ADOO ESPAGUETE!

    TENHA UMA ÓTIMA SEMANA!
    BEIJOS..♥

    ResponElimina
  8. Tiene muy buena pinta, me encanta la pasta.

    ResponElimina
  9. Ce spaghettis est simplement un vrai délice, j'adore cette préparation , merci pour ce joli partage!

    bisous

    ResponElimina
  10. Una llàstima que ja no em queden bolets, tindré que comprar-los per fer esta deliciosa recepta.
    Ciao!

    ResponElimina
  11. Jo els faig bastant així i ens encanten.
    Petons,
    Esther

    ResponElimina
  12. Buenas tardes Susana. Un plato de pasta maravilloso y si como bien dices es pasta fresca mejor. Te han quedado de lujo con esos espárragos y el surtido de setas.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  13. Excel.lent combinació, i segur que amb pasta feta a casa, encara guanya molt més.

    ResponElimina
  14. Un plat molt bo de pasta, ben acompanyada.
    Petons.

    ResponElimina
  15. Quin plat de pasta més suculent amb els bolets i els espàrrecs. Em sembla una gran combinació d'ingredients.
    Susanna. Bones Festes!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  16. QUINA DELICIA D'SPAGHETTIS SUSANNA
    Els faré no ho dubtis!!!
    :)

    ResponElimina
  17. mmm, que rico! todos los ingredientes me gustan mucho-mucho, por lo que el plato final debe serlo también.

    ResponElimina
  18. No sé si el derrer comentari a entrat, et deia que ara es el millor moment de cuinar amb bolets, a casa els encantará aquesta recepta.Un petó.

    ResponElimina
  19. Hummm, quina bona pinta tenen aquests espaguetis! Mai els he fet amb bolets i espàrrecs, es una molt bona idea!!!
    Ptons

    ResponElimina
  20. Hola, Susanna. Enhorabuena por la receta. Nunca he probado la pasta con espárragos. Me supongo que pega fenomenal. Porque con la pasta...TODO PEGA.

    Besos.

    ResponElimina
  21. ¡Qué apetecibles se ven estos espaguettis! Besos y feliz fin de semana.

    ResponElimina
  22. Me encantan los platos de pasta y aunque parezca mentira todavía no he probado los espárragos frescos, seguro que me estoy perdiendo un manjar.
    Tienen una pinta estupenda en ese plato.
    Felices Fiestas!!!

    ResponElimina
  23. Buscant la recepta de magdalenes he anat a petar en aquest racó culinari de primer ordre. Un plaer visitar-te. Jo també sóc de Malgrat però fa molts anys que visc a Pineda. Ens veiem per aquí.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  24. T'agafo la recepteta per un dia d'aquestos, tan sols haig de comprar els esparrecs. Potser per dijous que dinaré amb la Bibiana.
    Espero que tot vagi bé xata.
    REB UNA ABRAÇÁDA AMB TOT EL CARINYO:)

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...