TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 25 d’octubre del 2012

Petits detalls per una Gran Nit


http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=242


Una de les meves Festes preferides sens dubte són les Festes Nadalenques, a casa sempre han estat molt especials, m'encanta mimar fins l'últim petit detall a la taula i els seus complements,  això no vol dir que hagi de gastar una fortuna per aconseguir l´èxit ni molt menys, .... aquesta és una de les meves propostes per quedar bé ... i funciona

Els raïms de la sort s'acostumen de posar en una bosseta de cel · lofana, ..... un clàssic, doncs aquesta és una nova versió, elegant, vermella i decorativa per la Nit de Cap d´Any

Bon Any, bona sort i bon profit


Aquest consell pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

10 comentaris:

  1. que detalle mas bonito, lo tendre en cuenta, gracias, besos

    ResponElimina
  2. Aunque todavia falte un poquito para Navidad, la verdad es que ya hay que empezar a pensar en ella....comparto contigo todo lo que dices y tu propuesta me la apunto me ha gustado.
    Mil gracias por tus visitar y desde luego por tus comentarios tan cariñosos....eres un sol !!!!
    Un beso fuerte.
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  3. Mare meva ja veig ple de coses preparades per el nadal. Son una bona manera de fer la presentació del raïm.

    ResponElimina
  4. molt i molt bè....semble tot un detall !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Fa dos díes eram a ple estiu i ja estem tocant el Nadal.
    Quina capseta més maca Susanna.
    Petons i que quan et mengis el raïm sigui veritat que es el de la sort, que ja toca.

    ResponElimina
  6. Molt bona proposta. Una caixeta molt bonica ¡¡

    Un Abraçada, Agustí Cangrejo Grande

    ResponElimina
  7. Ui, encara falta molt! :)
    Però va bé ser previsora i començar a pensar en els detalls ;)

    ResponElimina
  8. Hola Susanna, ya veo que estás preparándote para las próximas fiestas, no está mal hacer ensayos previos con el menú y demás, dicen que a última hora la improvisación en la cocina no es lo mejor.
    Gracias y que tengas un buen día.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...