El cuscús es 100 % sèmola de blat dur.
Té un contingut més alt de fibra i proteïnes que la pasta.
Es utilitzat en substitució de la pasta, arròs, patates...
Així el fem a casa
Ingredients
Pastanaga
Carbassó
Api
Albergínia
Sal
Pebre negre ( opcional )
Oli d´oliva
Aigua per coure les verduretes ( com un dit ) - així queden més toves -
260 grams de cuscús
1 litre de brou o aigua calenta
- També si pot posar ceba, pebrot, a casa no, perquè no agrada a tothom....
Preparació
Tallarem les verdures escollides a daus petits.
Posarem tots els ingredients al foc en una cassola condimentar amb sal, pebre, un dit d´aigua i una mica d´oli....fins que estiguin cuites a foc moderat.
Un com ben cuinades, abocar el cuscús, barrejar i deixar uns 5 minuts que agafi la sustancia de la cassola, seguidament afegirem el brou o aigua calenta, remenar, deixar coure uns 5 minuts fins que el brou comenci a bullir , tapar i deixar reposar entre 5 i 10 minuts, remenar de tant en tant.
* Es important seguir les instruccions del venedor del producte.
I a gaudir, bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna