Ingredients
Plàtan mascle verd ( si no en trobes també o pots fer amb plàtan de Canaríes, però.... ni es el mateix, ni queda igual )
Oli d´oliva
Sal
Preparació
Tallarem el plàtan mascle per la meitat, tal qual sense treure la pell, bullirem entre 15 i 20 minuts ( dependrà de la mida) ara deixarem atemperar una estona fins que no ens cremi a les mans.
Pelar, tallar a rodanxes d´uns 2 cms. ( ja qui els fa de més, això al gust ) , seguidament entre dos papers vegetals untats amb una mica d´oli, els aixafarem ( es perquè no s´enganxin ) amb el cul d´ un got, d ´una ampolla, o similar, a casa amb un aixafa patates de fusta que te 100 i pico d´anys llargs.
Posarem a la cistella de la nostre fregidora que ja tindrem untada d´oli, a casa o fem dins d´ un recipient de vidre apta per forn, salar per sobre i untar d´oli també, si es en espray millor....
i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa " patates " 200 graus uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció, si es necessari afegir uns minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort amb oli o al forn.
* Es pot sustituir la sal per sucre, ( versió dolça )
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna