TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 12 de setembre del 2023







Així els fem a la cuina d´en Roc 

Ingredients
Plàtan mascle verd ( si no en trobes també o pots fer amb plàtan de Canaríes, però.... ni es el mateix,  ni queda igual )

Oli d´oliva
Sal

Preparació
Tallarem el plàtan mascle per la meitat, tal qual sense treure la pell,  bullirem entre 15 i 20 minuts ( dependrà de la mida) ara deixarem atemperar una estona fins que no ens cremi a les mans.

Pelar, tallar a rodanxes d´uns 2 cms. ( ja qui els fa de més, això al gust ) , seguidament entre dos papers vegetals untats amb una mica d´oli,  els aixafarem ( es perquè no s´enganxin )  amb el cul d´ un got, d ´una ampolla, o similar, a casa amb un aixafa patates de fusta que te 100 i pico d´anys llargs.

Posarem a la cistella de la nostre fregidora que ja tindrem untada d´oli, a casa o fem dins d´ un recipient de vidre apta per forn, salar per sobre i untar d´oli també, si es en espray millor....

i ja està a punt per passar a Lanova.




Les hem posat al programa " patates "  200 graus uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció, si es necessari afegir uns minuts més.

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort amb oli o al forn.

* Es pot sustituir la sal per sucre, ( versió dolça )



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...