Els nyoquis són un tipus de pasta italiana que está elaborada amb farina, rovell d´ou sal i el seu ingredient principal es la patata bullida. Encara que també es poden fer amb altres vegetals con carbassa, carbassó, espinacs, i canviar la farina per sèmola, farina de blat de moro...
La massa es pots preparar a casa ( ja compartiré la formula ) -o- si no en tenim ganes de passar temps a la cuina, es poden comprar ja preparats.....
Ingredients
Nyoquis
Sal
Oli d´oliva
Pebre - opcional -
Preparació
Posarem els nyoquis en un recipient apta per forn que untarem amb una mica d´oli, ( lo millor es fer-ho amb un espray ) condimentar al gust , a la cistella de la nostre fregidora
i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa " patates " 200 graus uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció, si es necessari afegir uns minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort amb oli o al forn.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna