* La funció de la llet es estovar el producte gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix quedi mes tendre.
* El arrebossat també es pot fer a lo clàssic amb farina i llevat, però per salut a casa es fa em pa ratllat sense gluten.
Ingredients
Sípia tallada a peces
Sípia tallada a peces
Gambes pelades
Llet
Sal
Pa ratllat sense gluten ( per qui en pugui menjar, també es pot fer amb el normal )
Oli d´oliva
Ou batut
Preparació
Posarem una estona abans la sípia en remull cobert de llet.
Preparació
Posarem una estona abans la sípia en remull cobert de llet.
Passarem les peces de sípia i les gambes pelades pel ou batut, afegirem una mica de sal.... i després pel pa ratllat.
Les posarem dins de la nostre fregidora d´aire que haurem untat amb un pinzell o spray amb unes gotes d´oli d´oliva , en una sola capa i que no es toquin entre elles.....fer el mateix per la part que queda a sobre.....o sigui untar....el millor es amb un espray...
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 - uns 10 minuts, de tant en tant, vigilar, donar la volta afegir uns 5 minuts més , important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella, o al forn amb unes gotes d´oli.
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna