Es ric en propietats antioxidants, anticanceroses i un antiinflamatori natural. Regulador de la glucosa a la sang.
La capsaicina es la responsable de la picantor en diferents tipos bitxos, que també es utilitzada en medicina.
Ingredients
Bitxos
Vinagre blanc
Aigua mineral
Sal ( opcional ) - a casa no ni posem -
Preparació
El primer pas i es molt important, - si no ens agraden massa picants o pican molt -.
Rentarem els bitxos i tot seguit els deixarem en remull en una barreja d´aigua, un grapat de sal i vinagre, per uns 30 minuts.
Passat aquest temps esbandir i ja estan a punt per ser posats dins de pots de vidre que tinguin tapa, omplir una 1 part de vinagre, 2 parts d´aigua i - sal opcional -
Deixar reposar uns 2 mesos abans de menjar, en lloc fresc i que no els i toqui la llum.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna