Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 25 de maig de 2010

LLOM FARCIT DE FORMATGE I PERNIL DOLÇ

INGREDIENTS
FILETS DE LLOM
SAL
PEBRE DE CINC COLORS
OLI D´OLIVA
FARINA
OU BATUT
CRUJIENTE DE PAN CRACKER - SANTA RITA ( en el seu defecte, pa ratllat)
FORMATGE TENDRE TALLAT A LLENQUES
PERNIL DOLC TALLAT A LLESQUES
PATATES
TOMÀQUET PER GUARNICIÓ

TALLAR LES PATATES SENSE TREURE LA PELL, CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE I COURE EN EL MICROONES UNS 15 A 20 MINUTS ( DEPÈN DEL APARELL , DE LA CLASSE DE PATATA I DEL GRUIX QUE ELS I DONEM ) I RESERVAR.

AMB UN CORRÓ DE FUSTA ( DELS DE PASTISSERIA) I APLANAR ELS TALLS DE LLOM , QUE QUEDIN BEN PRIMS.

AGAFAR UNA LLENCA DE PERNIL I UNA DE FORMATGE I COL·LOCAR ENTRE DOS TALLS DE LLOM, TORNAR A APLANAR AMB EL CORRÓ, ELS PASAREM PER FARINA SECA, OU BATUT I CRUJIENTE DE PAN CRACKER - SANTA RITA, I FREGIR AMB OLI D´OLIVA QUE JA TINDREM CALENT A TEMPERATURA MITJA, ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA.

MUNTAR EL PLAT AMB LES PATATES , EL LLOM I LA TOMÀQUET AMANIDA.

BON PROFIT



33 comentaris:

  1. Amb aquest llibrets podem fer una enciclopèdia. Quedan molt bé amb el cracker, oi?
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un lomo que tiene que estar fabuloso, y eso que el queso cocinado no m`agrada.
    Saludos

    ResponElimina
  3. Holaaaa, yo todavía no he probado el pan craker, y estoy deseando! han quedado unos filetes de auténtico lujo!
    un besooo

    ResponElimina
  4. T'han quedat fantàstics que filets de llom, ja veig que has tastat el cracker és molt bo oi?
    petons guapa

    ResponElimina
  5. Para mi uno sin queso porfi. ;-D
    Besitos guapa!

    ResponElimina
  6. Me encanta esta opción para variarle se viene increible de rico.
    muchisimos besitos preciosa

    ResponElimina
  7. Un clàssic!! Aquestes receptes tenen el dó de fer-me viatjar en el temps, jeje :)

    ResponElimina
  8. Un clàssic que agrada a tothom, a petits i a grans!
    No he provat mai de fer l'arrebossat amb aquest pa cruixent, però ho buscaré per provar-lo, que segur que ha de quedar més gustós i cruixent ;)

    ResponElimina
  9. Que pinta más rica tienen, estos filetes les encantan a mis hijos, yo suelo hacerlos sobre todo con lomo de cerdo y los devoran.

    Un beso.

    ResponElimina
  10. un plato completo y nutritivo, me gusta.
    Saludos,

    ResponElimina
  11. Una molt bona idea aplanar la carn per que quedi mes prima, els llibrets com en diem a casa son molt bons.
    Petonets

    ResponElimina
  12. Susana, tiene una pinta genial, y una presentación ummmmm!!!
    Saludos cris

    ResponElimina
  13. HOLA ANNA, GUAPA TU

    AL APLANAR-LOS AMB EL CORRÓ QUEDEN AIXÍ DE GRANS,..A CASA ELS I AGRADA QUE QUEDIN BEN PRIMS, DONCS AIXÒ VOL DIR QUE QUEDARÀN MÉS CUITS,..( NO ELS I AGRADA LA CARN POC CUITA) O SIGUI QUE JA VEUS QUE " CUNDEN" MOLT, JE,JE

    EL CRAKER MOLT BE, NENA UN TOC CRUIXENT MOLT ACERTAT..M´AGRADA ...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. Pero que rico que se ve un buen plato sencillito. Un besazo.

    ResponElimina
  15. HOLA NATI, GUAPA TU

    QUEDA MUY RICO Y SUPER FACIL

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. HOLA CRISMAS, GUAPA TU

    EL LOMO ASÍ QUEDA MUY RICO

    HOY HE COMPRADO POLLO PARA MAÑANA, HE ENTRADO A TU COCINA PUES EL AROMA DE TU POLLO HA LLEVADO HASTA LA MIA,...Y TU RECETA ME HA ROBADO EL CORAZÓN...MAÑANA LA COCINO Y TE CUENTO...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA SION, GUAPA TU

    QUEDEN MOLT BONS, I AMB EL CRAKER AQUEST DE LA SANTA RITA, NENA...UN 10..

    POTS PASAR-ME L´ENLLAÇ DELS TEUS PEUS DE PORC ?..NO ELS SE TROVAR.....HAY...I ELS ESTIC SOMMIÀN,..EN TING ELS PEUS A LA NEVERA PER FER LA TEVA RECEPTA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. M'agrada això que fas d'aplanar els talls de llom. I encara tinc pendent provar aquestes farines de Santa Rita, pel que veig funcionen de meravella!

    ResponElimina
  19. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    AIXÒ ES FANTASTIC VERITAT ?,..SOBRE TOT SI ES PER RECORDAR BONS MOMENTS...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    A CASA ELS I AGRADEN AIXÍ, PRIMETS, PRIMETS,...

    TOTES LES QUE ESTIC PROVÀN UN 10...A QUE NO SAPS ON LES COMPRO ??.....DONCS A BLANES, JE,JE EN EL CAPRABO...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. Yo no puedo comer la carne de esta manera pero si mi catador y anda que no le gusta ni nada!

    Besitos

    ResponElimina
  22. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    ESTUVIMOS EN AUSTRIA HASTA ALGÚN TIEMPO, Y DICEN QUE ....PARECE SER QUE ELLOS FUERON LOS " INVENTORES" DE ESTA RECETA...NO SE,...PERO LO QUE SI SE ES QUE LA COMÍ UN MONTÓN DE VECES PUES EN LA CARTA DE TODOS LOS RESTAURANTS LA TENIAN......Y COMO LA MIA, RES, DE RES...LO SIENTO POR ELLOS...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. HOLA LETICIA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE JUNTO CON UNA ENSALADITA...UN MENÚ RICO, RICO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  24. HOLA NIEVES, GUAPA TU

    YO NORMALMENTE LO HAGO CON CERDO Y CON PECHUGA DE POLLO LAMINADA,..TAMBIEN QUEDAN MUY RICAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  25. HOLA NATI, GUAPA TU

    NO AQUEST NO PIQUEN QUASI GENS, PERÒ NOMÉS ELS TROVO EN EL CAPRABO PAS EN UN ALTRE LLOC,...ESTÀN DELICIOSOS, A CASA ELS POSEM PER QUASI TOT ARREU

    PER CERT LA COCA QUEDA DE 10

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  26. HOLA GEMMA, GUAPA TU

    DOCNS SI, QUEDA MOLT CRUIXENT I BO, VAIG LLEGIR PER AQUI QUE FUNCIONAVA I EL VAIG TROVAR AL CAPRABO, ...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  27. HOLA CHUS, GUAPA TU

    QUEDA MUY RICO, Y SOBRE TODO A LOS PEQUEÑOS LES ENCANTA...YA SABES,,,JE,JE


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. HOLA AMANDA GUAPA TU

    UNA SIN QUESO PARA AMANDA,.--MARCHANDO...


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  29. HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU

    NENA, AQUEST CRACKER QUEDA MOLT BE, L´ ANIRÉ PROVAN AMB DIFERENTS PLATS, PERÒ SEGUR QUE M´AGRADARÀ

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. HOLA MARISA, GUAPA TU

    YA VES QUE RICURA...TODOS LOS PRODUCTOS QUE PRUEBO ME GUSTAN MUCHO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  31. HOLA JUAN, GUAPO TU

    PUES EL TUYO SIN QUESO,....JE,JE

    PERO YA VES QUE PINTA QUEDA,..CON ESTE CRAKER DE "SANTA RITA", MEJOR QUE CON EL PAN RALLADO SIMEPRE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  32. Que rico parece estooo! Pruebo y te cuento! Cariños!!!

    ResponElimina
  33. HOLA CLAU, GUAPA TU

    SEGURO QUE TE ENCANTAN, QUEDA MUY JUGOSO POR DENTRO Y CRUJIENTE POR FUERA...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...