Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 14 de febrer de 2010

Bunyols de DIJOUS SANT 2010 - THERMOMIX



Ingredients ( sortiran unes 64 unitats aprox.)

Per fer la massa mare
100 grams de llet
100 grams de farina de força
27   grams de llevat fresc ( el de fer pa )

Posar en el vas de la th, la llet + llevat fresc + farina 
5 M, 37, V.1   treure i reservar en lloc càlid i tapat. ( uns 40 minuts )
 

A part, mentre preparem
520 grams de farina de força  tamisada
70 grams de sucre
50 grams de mantega a temperatura ambient
50 grams d´anís dolç ( licor )
3 ous
La pell ratllada de dus llimones que no siguin molt grosses
1 pessic de sal
1 culleradeta de canyella en pols
2 culleradetes de matafaluga 

Oli per fregir els bunyols que sigui suau
Sucre per adornar

 
Preparació 
Posar tos els ingredients en el vas de la themomix i programar 
SENSE TEMPERATURA , 3 S., V.4., DESPRÈS 4 M., V.ESPIGA.

Retirar del vas i treballar una mica la massa sobre el marbre enfarinat fins que no s´enganxi a les mans, formar una bola i deixar reposar en lloc càlid i tapada durant 1 hora.

Passat aquest temps, formar porcions rodones de uns 18 grams que posarem sobre una placa de forn una mica enfarinada, deixar reposar altre cop tapades i en lloc càlid 1 hora.

Posar l ´oli a escalfar , agafar porcions i mentre les anem posem a la paella amb el dir els i farem un forat al mig , per a tandes que es controlen millor, treure quan estiguin daurats i escórrer sobre una reixeta, quan encara no estiguin freds del tot, els ensucrarem.

* A casa de tota la vida, la meva mama havia fet el bunyols el dia de Dijous Sant...i segueix la tradició Familiar, per això a casa sempre seran els bunyols de Dijous Sant.

Bona Festa i bon profit !
 
 
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna




10 comentaris:

  1. muy ricos ;), me llevo uno para el cafelito :)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  2. HOLA PAULA GUAPA TU...

    ESTÀN TAN RICOS COMO VISTOSOS, AYER HICE Y SOLO QUEDAN UNOS POCOS....ESTO ES BUENO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Moltes gracies per visitar la "Meu cuina".
    ¿Lo he escrito bien?,me ha dado la oportunidad de conocer tu blog, y así podré seguir tus recetas.
    Un cordial saludo

    ResponElimina
  4. HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU...
    GRACIAS TAMBIEN A TI, POR COMPARTIR ESTAS RECETAS TUYAS TAN APETITOSAS, UNAS APRENDEMOS A LAS OTRAS, JE,JE,
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. Hola,acabo de ver tu blog y veo fotos de recetas que me gustan mucho pero lo siento, no entiendo nada.
    Un saludo.

    ResponElimina
  6. HOLA SEVIMAY

    GRACIAS POR TU COMENTARIO, A LA IZQUIERDA ( POR DEBAJO DE LOS PECECITOS),..HAY UN TRADUCTOR..SI TE APETECE , Y ESTE ES MI DESEO, PUEDES USARLO,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. Hola Susanna!!
    Còm va? tens unes coses molt bones i molt apetitoses, els bunyols em recorden a València i als dos anys que he viscut ahí!

    Els teus tenen un aspecte bonísim!

    besets

    ResponElimina
  8. HOLA ASJ, GUAPA TU

    BON DIA, I BENVINGUDA A LA MEVA CUINETA,...JE,JE
    T´ANIMO A QUE ELS PROVIS DE FER, NO SON COMPLICATS, I EL RESULTAT JA EL VEUS...
    PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA

    ResponElimina
  9. tenen molt bona pinta.
    els he de fer, a veure si tinc un moment.
    si em surten be, si no t´importa els penjaré al meu blog, amb un enllaç a aquest

    gràcies.

    ResponElimina
  10. HOLA EVA, GUAPA TU

    GRÀCIES PER ESTAR AQUI,..POTS AGAFAR AQUESTA RECEPTA I TOTES LES ALTRES, PER AIÒ SON AQUI, PER COMPARTIR, LA VERITAT ES QUE AQUESTS BUNYOLS QUEDEN MOLTS BONS...

    FINS AVIAT
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...