Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 20 de febrer de 2010

Pastís de formatge Gemma





Ingredients
4 ous grossos
5 cullerades soperes de sucre
6 cullerades soperes de maizena
200 grams de formatge  tipus " philadelphia "
4 iogurts naturals
1 pessic de sal
50 grams de panses
50 grams de pinyons o ametlles
1 culleradeta petita de llevat químic tipus "Royal"

Preparació
Muntar les clares a punt de neu i reservar.

Batre els rovells i el sucre fins que quedi com una maionesa, afegir el formatge, iogurts, sal i la maizena, batre tot, al final i posarem les clares a punt de neu.

Abocar a un motllo que ja tindrem folrat, decorar amb els pinyons i les panses.

Fornejar a 180 graus a prop de 50 / 60 minuts, dependrà del forn

Un tall d´aquest pastís encara tebi, un cafè...i estàs quasi al cel...hummm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/, desitjo que t´agradi, Susanna 











4 comentaris:

  1. ¡Que buena pinta Susanna! me llevo la receta con tu permiso guapa. Un besazo.

    ResponElimina
  2. HOLA NATI, GUAPA TU

    TE LLEVAS LA RECETA, Y YO FELIZ DE QUE LO HAGAS...CUANDO LO PRUEBES YA ME CONTARÁS...LA ORIGINAL QUE ME DIERON EN SU MOMENTO NO ERA EXACTAMENTE COMO LA ACTUAL, LA FUÍ MODIFICANDO HASTA QUE ENCONTRÉ EL PASTÍS DE FORMATGE PERFECTO PARA MÍ , CLARO ESTÁ ...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Dono fe que és un pastís excel.lentment bó. L'he provat més d'una vegada! Gràcies Susanna!

    ResponElimina
  4. HOLA GEMMA, GUAPA TU,...

    GRÀCIES A TU CARINYO, ES EL TEU PASTÍS, , AMB DENOMINACIÓ D´ORIGEN EN EL TEU HONOR
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...