Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 20 de febrer de 2010

Coca de recapte d´escalivada i sardines


Cuina Catalana, és una coca salada feta de massa de pa, pot ser rodona o allargada i oberta, que porta hortalisses escalivades damunt, depenent de la zona els ingredients canvien, a l´interior és habitual ficar.hi bolet, verdures, fins i tot embotit, més a la costa, bacallà, sardines, aquestes coques no tenen receptes fixes, tot al contrari, es cuinen amb els ingredients que es tenen a má en aquell moment, pel que sempre poden ser diferentes.

Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força

Preparació de la massa amb la Thermomix

( també es pot fer a ma o amb panificadora ) Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.

Afegir el llevat  fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.

Estirar sobre una placa de forn pinta amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.

Ingredients per farcit
Tomàquet fregit

Oli d´oliva

Ceba escalivada

Pebrot vermell tallat a tires ( que ja tindrem escalivat )
Sardines ( que ponen ser en llauna )

Olives negres

Sal

Pebre

* * * * *
Quan la massa ja estigui a punt ,  cobrirem  la base amb el tomàquet fregit i la resta d´ingredients.

Pre-escalfar el forn a 200 c, i fornejar uns 15 minuts ( dependrà del forn.)

Bon profit
Aquesta recepta pertany al Blog http://enrocalacuina.blogspot.com/  
Desitjo que t´agradi  tant, com a mi compartir-la amb tu  , Petonets SUSANNA







6 comentaris:

  1. Que bona es aquesta coca Susanna, es la nostra pizza.
    Petons.

    ResponElimina
  2. HOLA GUAPA TU, BON DIA

    DONCS SI ESTÀ DELICIOSA, I A MÉS SERVEIX PER FER NETEGA DE LA NEVERA.

    AIXÓ ESTÀ MOLT BÉ, ES PECAT TIRAR EL MENJAR, QUE DÉU ENS DONA.

    EN EL FONS..A SABER QUI VÁ "INVENTAR" LA PIZZA ???

    PETONTES SUSANNA

    ResponElimina
  3. hola bon dia , acabo de descubrite y queria darte las gracias por pasar por pekin un besito guapa

    ResponElimina
  4. HOLA ANGELES GUAPA TU,
    GRACÍAS A TI TAMBIEN POR VISITAR MI COCINA
    ESTAREMOS EN CONTACTO SEGURO
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. Buscando la coca de recapte he descubierto tu blog, voy a ver bien los ingredientes que creo que los tengo todos y te la copio, yo no tengo thermomix pero si panificadora, tu crees que podría amasar y levar en la panificadora y una vez levada ponerla en la bandeja del horno?
    Gracias.

    ResponElimina
  6. No se que ha pasado que he escrito un comentario y lo perdí, te decía que he llegado a tu blog buscando la coca y creo que me voy a dar un paseo por aquí, yo no tengo thermomix pero si panificadora y tengo una duda que igual es una tontería, ¿crees que puedo amasar y levar en la panificadora y una vez levada extender en la bandeja? ¿solo leva una vez verdad?, gracias.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...