Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 19 de febrer de 2010

PA MULTI-FARINES




http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

INGREDIENTS
440 GRAMS D´AIGUA
34 GRAMS OLI
2 CULLERADETES LLET EN POLS
3 GRAMS DE LLEVAT FRESC
1 CULLERADETA GLUTEN
600 GRAMS DE FARINA DE FORÇA
50 GRAMS FARINA DE BLAT DE MORO
50 GRAMS DE FARINA D´ESPELTA
50 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL


POSAR EN EL VAS DE LA THERMOMIX
AIGUA + OLI + LLET EN POLS + LLEVAT FRESC 5 M. 37. V.1(SENSE TEMPERATURA)
AFEGIR LES FARINES TAMISADES + GLUTEN + SAL + SUCRE 20 S. V.3
DESPRÈS 5 M. V. ESPIGA
TREURE DEL VAS FORMAR UNA BOLA I DEIXAR REPOSAR 1 HORA, EN LLOC CÀLID I TAPAT.

PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR ALTRE COP UNS 5 MINUTS A MÀ , SOBRE UNA SUPERFÍCIE ENFARINADA , POSAREM EN UN MOTLLO RODÓ , FAREM UNS PETITS TALLS A LA MASSA, PINTAREM AMB AIGUA I ENFARINAR LLEUGERAMENT PER SOBRE. DEIXAR REPOSAR 1 HORA

MENTRE REESCALFAR EL FORN A 200. ,

FORNEJAR APROP. 50/ 60 MINUTS FER ATENCIÓ AL NOSTRE FORN

POSAR DINS DEL FORN UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN

2 comentaris:

  1. te ha quedado fenomenal, menudas rebanadas de este pan me comía yo con una buena costillada ;)

    SAlu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  2. HOLA PAULA GUAPA TU

    QUE TAL, YO POR AQUI PONIENDO UNAS RECETITAS ANTES DE IR A PREPARAR LA CENA.

    TE INVITO A QUE LO PRUEBES, QUEDA MUY RICO CON LA MEZCLA DE HARINAS.

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...