TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Bombes d´arròs amb pit de gall d´indi i mozzarella


















Ingredients
Arròs bullit espès,
Sal,
Pebre negre,
Pit de gall dindi, ( pot ser pernil dolç també )
Formatge ratllat cremós  (tipus mozzarella )
Farina de tot us
Pa ratllat,
Ou batut
Oli de gira-sol per fregir

Preparació
Bullirem l ´arròs i deixarem refredar,  un poc ja tinguem l´arròs fred, barrejar-hi el pit de gall dindi tallat petit, el formatge ratllat  , sal i pebre al gust i remenar be.

Posarem el oli de gira-sol a escalfar i mentre prepararem les boles o bombes que passarem pel la farina, ou batut i el pa ratllat, fregir a tandes , no més de 3 o 4 per tanda per poder-les controlar be, doncs es cuinen molt ràpid, escórrer sobre una reixeta, i servir calentes...hummm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets  Susanna


30 comentaris:

  1. Una recepta fàcil i ben bona. Directa a pendents....
    Petonets guapa

    ResponElimina
  2. Mmmm... m'encanten aquestes bombes Susanna!!! Ideals per aprofitar les restes d'arros.... ^__^
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  3. Molt bones Susanna, per mi es una recepta de aprofitament quand bulleixo massa arròs l'aprofito d'aquesta manera.
    M'en alegro molt de veure't sovint per la cuina.
    Desitjo que estiguis més animada.
    Petons reina.

    ResponElimina
  4. Siempre me sobra arroz,así que es una idea buenísima para hacerlas y encima con mozzarella,que ricas ;)

    ResponElimina
  5. Susanna, unes bombes, molt i molt bones.

    ResponElimina
  6. Mira que he provt aquest tipus de croquetes i sempre penso en animar-me a fer-ho, però ho veig tan complicat que desisteixo. Aquesta croqueta amb el formatge ben fós diu: menja'm.....

    ResponElimina
  7. Hola Acabatdefer, guapa tu

    doncs ja veus que no tens excusa ara,...més fàcil imposible, anima´t

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  8. Hola Trini, guapa tu

    je,je, la verdad es que no duran nada, y puedes aprovechar un resto de arroz hervido que te haya sobrado de una comida, por ejemplo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  9. Hola Lolines, guapa tu

    i com li comentava a la Trini, fàcils de fer

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  10. Hola SIlvia, guapa tu

    je,je en casa no se tira nada de nada, y menos si es comida rica ,rica

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Hola A peu coix, guapa tu

    celebro que t´agradi, es ideal per reciclar restes d´altres àpats, i queden de 10

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  12. Hola Anna Betulo, estimada i guapa tu

    gràcies per les teves paraules, em ganes de que tot hagi passat ...huffff.

    les bombes aquestes queden molt bones

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  13. que bocado mas bueno,en casa hago muho croquetas,y varias e relleno

    ResponElimina
  14. ¡Susana, qué cosa más rica! No he comido y las tripas están revolucionadas después de ver tu plato. Besos.

    ResponElimina
  15. Hola Susanna, no te imaginas cuánto me alegra verte de nuevo metida en la cocina con tus nuevas recetas, qué rico lo que has preparado. La última vez que pasé por aquí te deseé que todo andara bien, espero que estés recuperada tú y tus familiares

    Abrazos

    ResponElimina
  16. Hola Javier, guapo tu

    mil gracias por todo, no estamos recuperados pero si un poco mejor, yo más animada, supongo que al no hacer tanta calor tambien anima al cuerpo, y encantada de volver a tomar el ritmo....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Hola Rous, guapa tu

    pues animate que se preparan en un plis plas, y desaparecen en un plas plis,....cuando las preparo está totalmente prohibido entrar en la cocina, pues si no a la hora de comer , ya faltan la mitad

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Hola Espe, guapa tu

    la verdad que no conozco a nadie a quien no le gusten las croquetas, je,je

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  19. Hola Sònia, guapa tu

    doncs la veritat es que val la pena de fer mes arròs, per desprès preparar aquestes bombes

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Hola Catieu, guapa tu

    doncs segur que t´agradaran molt i molt

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  21. Que bones, deuen ser d'allò mes gustoses a mes deuen atipar molt, hauré de provar-les.

    ResponElimina
  22. Hola Marta, guapa tu

    doncs si em 3 o 4 i una amanida verda, un àpat complet

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Això és la bomba! M´agraden tots els ingredients del farcit, però no he provat mai la combinació gall dindi amb mozzarella.Ara no hi ha excusa.

    ResponElimina
  24. Hola Cristina, guapa tu


    doncs es tant o més bo que el pernil dolç, si es de qualitat es clar....a casa en gasto molt

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  25. Bomba calórica y bomba de sabor, tiene que estar rico para tapa o como cena. Un besote.

    ResponElimina
  26. Hola Su, guapa tu

    je,je, estan ricas ,ricas, sea la hora que sea
    además es una buena manera de reciclar restos de comida, puesto que les puedes añadir lo que encuentres en la nevera

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. m'has donat una molt bona idea, perquè els ingredients són senzills i la recepta també, i el resultat ha de ser espectacular!!!
    una abraçada,

    ResponElimina
  28. Hola Mandarina, guapa tu

    queden molt bones i ja veus que son molt fàcils de fer

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...