TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 17 de setembre del 2012

Amanida amb julivert

El julivert és una planta molt apreciada com a condiment tradicional de la cuina mediterrània, la part que es consumeix es sobre tot les fulles 

Se li atribueixen moltes propietats, aqui algunes d´elles...evita l ´anèmia, combat el raquitesme, pel reuma, elimina les flatositats, es depuratiu, ajuda a l´eliminar toxines, laxant, te vitamina C...

Ingredients
Un bon ram de julivert fresc, ( Si es recent tallat millor )
Tomàquet madur tipus "Pera"
Ceba
Bitxos d´Ibarra  ( Piparres ) divines
Pebrot vermell ( si es escalivat millor )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès

Preparació
Rentarem el julivert i agafarem només les fulles, tallarem la resta d´ingredients al nostre gust, i o regarem tot amb una bona vinagreta, tant senzilla com sana.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

14 comentaris:

  1. M´agradan tots els ingredients!! Bonississsimaaa... petons,

    ResponElimina
  2. Hola Susanna, hace días que no te visito y eso no puede ser.
    Esta ensalada aún no la conocia se ve deliciosa.
    Un petonet

    ResponElimina
  3. Es una bona idea possar julivert a la manida, aumentes les vitamines. Qué bona amb les piparres.
    Gràcies per trucar-me maca.
    Mil petons.

    ResponElimina
  4. Mira que no he posat mai julivert a l'amanida. I don aun color tan bonic i viu. La propera n'hi poso...
    Petonets

    ResponElimina
  5. Quina amanida mes deliciosa, apart dels bitxos ( que com sempre dic a mi no m'agrada el picant) tot o altre està genial.

    ResponElimina
  6. No sabía d etodas esas virtudes de laplanta en cuestión...... la ensalada genial!!!!

    ResponElimina
  7. Totalment d'acord, Susanna! Jo en tinc un al jardi, de julivert, i el poso a tot arreu! Ahir al vespre me'n vaig fer amb amanida... cru guanya molt, oi? Petonet!

    ResponElimina
  8. Vindria a ser com un tabulé però sense cus-cus....molt rebé!!! El julivert cru és la bomba.
    Jordi

    ResponElimina
  9. Una herba aromàtica molt sana i gustosa!

    ResponElimina
  10. Me encantan las ensaladas pero con perejil no las he probado nunca, tiene muy buena pinta, besitos guapa

    ResponElimina
  11. Hola Susanna!!! Que tal tot guapa????
    Ja havia sentit que el julivert te moltíssimes propietats y a vegades només l'utilitzem per decorar... tindríem que pendre més sovint, i així, en l'amanida, es la millor manera!!!!
    Et felicito guapa!!!
    Petonets i fins aviat!!

    ResponElimina
  12. Susanna,
    Caram quina senyora amanida, el julivert de primera!
    Una abraçada.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...