Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 29 de setembre de 2012

Com desfer xocolate per cobertura


Ingredients
Xocolate de cobertura de la maxìma qualitat.
Una cullera de fusta

Preparació
Trencar la xocolate a trossos petits per facilitat que es desfaçi més aviat, col-locar-la en un recipient apte per soportar la calor, al bany maria, aquesta es te que fondre suament, mai te que bullir l´aigua, i menys que ens entri dins de la xocolate, doncs si es aixì ja l´hem espatllada.

Batre sense parar fins que estigui gairebé fossa, ara ja retirarem del fogó i seguirem remenant fins que baixi la seva temperatura i ens quedi una crema espessa, brillant i suau, quan arriba a aquest punt vol dir que ja la tenim temperada i llesta per treballar

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

2 comentaris:

  1. Acostumo a fer-ho al microones amb molt de compte.
    Però de vegades ho faig al foc i em van esenyar a un taller que si la placa es de inducció no cal el bany María, a foc baix es desfà i no es crema.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Hola Sonia guapa. Ya estoy de vuleta por la blogosfera. Me encantan los chocolates de cobertura. Yo suelo hacerlo en thermomix, pero si me toca probaré de esta manera. Bsss.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...