Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 23 de setembre de 2012

Com tenir maduixes tot l´any




La maduixa es una de les meves fruites preferides i es tan versàtils a la cuina, una fruita delicada que no dura massa temps a la nevera, amb una producció curta i més si a la Primavera el temps no acompanya, complicat de trobar-ne de congelada a la botiga ( al menys a la meva zona ), doncs....les preparem a casa, 

aquesta es la meva proposta....i funciona

Rentar les maduixes i deixar-les assecar sobre un drap de cuina net, un cop seques partir per la meitat i col · locar en safates a un sol nivell (és a dir només una capa) posar al congelar cobrint-les amb paper film, un cop congelades es poden envasar, ens quedaran soltes,  el que falicita la tasca de poder prendre les que necessitem per a les nostres elaboracions, com salses, culís, gelats, cremes, batuts.....hummm

Un plaer tenir-les a mà i poder gaudir del seu sabor fora de temporada, congelades duren fins a 3 anys.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

20 comentaris:

  1. No les he congelat mai, imagino que van bé en preparacions on vagin triturades. Son tan bones les maduixes que ja tinc ganes que arribi la seva temporada i encara falta molt.
    Gràcies pels consells.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Gracias por la idea y los consejos de las fresas, este año ya no me da tiempo pero para el próximo te cojo la idea, besos
    Sofía
    milideasmilproyectos.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Una idea muy buena y práctica porque mira que están ricas!

    besos

    ResponElimina
  4. Quina bona idea, Susanna..ho hauré de posar en pràctica.

    ResponElimina
  5. Hola Susanna, que idea más buena.
    Gracias
    Besos, guapa

    ResponElimina
  6. Ondia quina bona idea, ara ja no en trobo, en podria provar trobarne hem sembla molt bona idea.

    ResponElimina
  7. Hola Susana, a mi també en sembla molt bona idea.
    La meva pregunta, no fan molta aigua quan les fas servir?
    Serveixen només que per fer les triturades?
    Petonets guapa i gràcies per donar tantes idees.

    ResponElimina
  8. yo tengo en el congelador unas poquitas¡¡¡¡

    ResponElimina
  9. Ostres, i la textura després és bona? Quina sorpresa :O

    ResponElimina
  10. Pues es una bona idea !!! per tenirles sempre a punt .
    Petonets.

    ResponElimina
  11. che buone....ottima l'idea di congelarle.....

    ResponElimina
  12. Fins a 3 anys????? No ho sabia això!!! Sempre s'aprenen coses, veus? Gràcies Susanna!

    ResponElimina
  13. Me parece una idea fantástica que tengo que poner en práctica!!

    Abrazos y buena semana!!!

    ResponElimina
  14. Este es un truco fantástico porque aquí también hay todo el año,una idea genial para congelar gracias me la apunto,abrazos y abrazos fuertes.

    ResponElimina
  15. Susanna, thanks so much for the tip. It is really helpful. I hope you are having a great day. Blessings...Mary

    ResponElimina
  16. Hola SUsana nunca hubiese pensado en congelar las fresas pero me quedo con tu idea
    muchas gracias por tus palabras en el dia de mi cumpleaños
    un besito

    ResponElimina
  17. HOLA SUSANA,GRACIAS PER LA TEVA RECEPTA ,UNA ABRAZADA MOL FORTA,,,,,TERESA GARCIA

    ResponElimina
  18. Pero que buena idea, no se hubiese ocurrido nunca!!
    Con lo versátiles que son las fresas.
    Muy buen post preciosa
    PD: Estoy genial :*

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...