Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 29 de setembre de 2012

Cigrons a la cassola amb salxitxes de frankfurt


Ingredients
Cigrons bullits
Ous durs
Unes fulles de llorer
Salsitxes de frankfurt ( aquestes son de gall d´indi )
Tomàquet fregit
Ceba
Pebrot vermell
Un vas de vi blanc
Sal
Pebre
Oli d´oliva

Preparació
Farem un sofregit amb la ceba i el pebrot tallat petit, quan ja estigui quasi fet li afegirem les salxitxes de frankfurt tallades a rodanxes i el vas de vi blanc, deixar reduït una mica, tot seguit i abocarem el tomàquet fregit, les fulles de llorer, els cigrons cuits i aigua fins a cobrir-los, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar una estona que es suc quedi espès, adornar amb els ous durs partits per la meitat i servir calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

  1. Apa que avui estàs original, no se me hauría acudit possar salsitxes de frankfurt.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Adoro grão-de-bico,....é mesmo um pratinho aos nossos gostos,...
    Beijinhos
    www.strawberrycandymoreira.blogspot.pt

    ResponElimina
  3. salsitxes de frankfurt?????, original i de ben segur que molt bò

    ResponElimina
  4. Que plato mas sorprendente Susanna te lo voy a copiar a ver si con las salchichas consigo que mis peques se coman los garbanzos de mejor gana. jaja me encanta.
    Besinos

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...