TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 7 de febrer del 2013

Llard de xai


Ingredients
El greix que despendran els llardons de xai

Preparació
Un cop fets els llardons de xai ens quedará la paella plena de greix, hem de colar.lo i posar dins d´un recipient, esperar que es refredi, tapar amb film de cuina i guardar a la nevera, es ideal per fer guisats, aquest greix els i donar un sabor deliciós i especial.

Van molt bé les "flameres" d´alumini d´un sol ús.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

8 comentaris:

  1. m'agraden els llardons i m'apunto la recepta del
    llard.

    ResponElimina
  2. Intento no fer servir gaire els greixos animals, però s'ha de reconeixer que el sabor que donen es molt o.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Qué curioso, no tenía ni idea de esto guapa!

    besos

    ResponElimina
  4. molt be Susanna, avui es el dia ideal per fer els llardons. Fan molt de goig, amb una cervesseta o un got de vi son ideals.

    Una abraçada, Agusti CAngrejo Grande

    ResponElimina
  5. Para hacer guisos no se perro dicen que bien caliente la grasa de cordero es bunisima para los esguinces y demas.....

    ResponElimina
  6. A mi me encantan los chicharrones pero no se me hubiera ocurrido guardar esa grasa!! Buena idea Susana.

    ResponElimina
  7. Jo el faria servir per fer sabons, gracies per el truc.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...