TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

divendres, 28 de maig del 2010

ARRÒS DE BOLETS, LLOM I WHISKY



INGREDIENTS
500 GRAMS D´ARRÒS

PASTANAGA
PEBROT VERMELL
CEBA
1 CAP D´ALLS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1,500 L. DE BROU Ó AIGUA
2 BRANQUES DE CAIENA
PEBRE NEGRE
XAMPINYONS I CEPS
SAL
1 RAIG DE WHISKY DE QUALITAT
1 PARELL DE FULLES DE COL
OLI D´OLIVA
LLOM DE PORC , TALLAT A TIRES

Preparació

TALLAR TOTES LES VERDURES A JULIANA I SOFREGIR JUNT AMB EL CAP D´ALLS SENCERS.

( A MI PARTICULAR MENT M´AGRADA DE SOFREGIR-HO TOT PER SEPARAT, DONCS CADA INGREDIENT TE UNA TEXTURA DIFERENT,)

SOFREGIR TAMBÉ ELS BOLETS I EL LLOM,.

BARREJAR TOT , CONDIMENTAR AMB LA SAL + PEBRE + CAIENA , REGAR AMB EL WHISKY , DEIXAR REDUIR, DESPRÈS I POSAREM EL TOMÀQUET FREGIT I L´ARRÒS, DEIXAR COURE TOT JUNT UNS 5 MINUTS, PASSAT AQUEST TEMPS I POSAREM L´AIGUA QUE TINDREM CALENTA I COURE 20 MINUTS.

BON PROFIT




AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

12 comentaris:

  1. hola susanna, por fin he podido entrar a tu blog, debe de ser culpa de mi pc, sin duda el plato que veo del arroz que has preparado es estupendo....felicidades niña..........saludos paco

    ResponElimina
  2. L'haurem de provar aquest arròs: m'agraden tots els ingredients i com t'ha quedat!

    ResponElimina
  3. Boníssim!! nena fas uns arrossos que treuen el singlot!!, em porto la teva recepta
    Un petó guapa

    ResponElimina
  4. Els arrossos estàn tots boníssims i aquest es molt original.
    Susanna, a mi em passa de vegades com a Paco, el teu blog li costa de carregar-se, pensava que pot-ser era del meu ordinador, misteris de l' informàtica.
    Petons.

    ResponElimina
  5. un arros guapo per disfrutar, amb copío la recepte per probarlo, com disfrutem amb aquests plats els que ens agrada mangar, je.je..
    Petonents,
    Joan

    ResponElimina
  6. Que rico! yo quiero un platito que ya se case hora de comer!

    Besitos

    ResponElimina
  7. HOLA SR. PACO, QUE TAL ??

    M´AGRADA MOLT PROVAR NOUS SABORS,...I AMB EL WHISKY QUEDA DE ...NO DE 10....SINO DE 20....

    PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    SI LE AÑADES AL SOFRITO DE UN ARROZ, CUALQUIER LICOR, COÑAC, VERMUT, VI,...LE DA UN " ALGO ESPECIAL"..QUE NADIE SABE DESCIFRAR..PERO QUE ESTÁ ALLÍ,---

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA JOAN I SARA, GUAPOS

    SEGUR QUE OS AGRADA AMB EL WHISKY, LI QUEDA UN SABOR MOLT ESPECIAL, (AIXÒ SI LI POSES UN QUE SIGUI BO )

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA ANNAD, GUAPA TU

    POTSER LI COSTA PER LA QUANTITAT DE PLATS QUE PORTA A LA " PANXA "...JE,JE..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU

    JE,JE MOLTES GRÀCIES NENA,..LA VERITAT ES QUE QUEDEN MOLT I MOLT BONS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    SEGUR QUE REPETEIXES..QUEDA DE 10

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...